Jump to content
GIGN Forum

Problēma Ar Filmām @ Mobīlais Telefons

eziic
 Share

Recommended Posts

Tātad, esmu saskāries ar nelielu problēmu. Tā gan nav īsti problēma, vnk lai ērtāk būtu dzīvot. Ilgi domāju kā paskaidrot ko īsti gribu, bet tad sapratu, ka bez vizuāla kontakta šeit neiztikt. Paņēmu savu ūbermegapro kameru, mēģināju problēmu nofočēt, bet vai nu izgaismoju ekrānu vai uztaisīju blur-bildi, tāpēc ņemot vērā, ka šovakar galīgi nav ko darīt, atvēru fotožopu un sāku zīmēt. :) Tātad, kā tas izskatās šobrīd:

2uxwe2o.jpg

un kā es gribētu, lai tas izskatās:

5v2mn6.jpg

Tātad, doma pavisam vienkārša - visas filmas, ko konvertēju ar savu superīgo konvertieri, sakonvertējas klucīšos ar melnām malām augšā un apakšā, nu tāpat kā uz kompja. Es gribētu kaut kādā veidā dabūt ārā tieši to pašu filmas gabaliņu, lai varētu +/- normālā kvalitātē un izmērā kaut ko paskatīties, kad sanāk kāds brīvs brīdis. Varbūt ir jāvelk kaut kādas speciālas wide-screen filmas? Vai varbūt ir kāds ūberpro konvertieris, kas dara to, ko es vēlētos [kaut gan mans konvertieris paļubomu ir foršāks :D ]? Enīvei, nav ne jausmas kā šito dabūt gatavu, būtu baigi jauki, ja kāds varētu man palīdzēt. Jau iepriekš liels paldies. :thumbsup:

Edited by eziic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...