akec Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Čau! Man te tāda neforša problēma... Sākumā Jūs iepazīstināšu ar savu datoru un internetu: Procesors: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ (2 CPUs), ~2.8GHz Operatīvā Atmiņa (RAM): 2046 MB (2GB) Video karte: NVIDIA GeForce 8600 GT (1264mb) / 32bit; 60Hz Operētājsistēma: Windows Vista Home Premium (6.0, Build 6001) DirectX Version: 10 Internets: Dators ir 3 nedēļas jauns! Un tagad pie problēmas... uzinstalēju cs. Ieeju iekšā un vienīgāis, kas man baigi lēkā (fps normāls) ir pings. 150 - 800, Kā kuru dienu. Vai ir iespēja šo pingu samazināt? Varbūt ir kaut kādas komandas, uzstādījumi iekš konfiga? Nu nevis pavisam novākt lagus (ja var, tad būtu baigi forši), bet nu vismaz drusciņ, lai vieglāk spēlēt... Spēlējot cs, man viss ir izslēgts! Varbūt ir kaut kas cits jāuzliek kompī? Nu katrā ziņā - sapratāt! ak, jā! Es izmantoju arī foruma meklētāju, meklēju un neko sakarīgu neatradu, varbūt arī tāpēc, ka nevarēju normālus atslēgas vārdus izdomāt ar ko meklēt, jo visādi: lai nelagotu cs utt. - neņēma pretī... Nu ja jau topiks uztaisīts, tad ceru, ka palīdzēsiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 internets sūkā... ar tādu netu varēsi vien forumu lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 (edited) LMT bezvada - pašā Rīgas centrā dzīvoju! Pēc būtības, tik lēnam nevaidzētu būt, bet nu... Šī problēma ir šķērslis, tam, ka netieku paspēlēt gign pubā. ;( EDIT: Tieši tā, samuraj... Tāpēc jau prasu, varbūt kāds pārgudrelis zinās, ko varu iesākt. Ko tik mūsdienu jaunatne nav atklājusi. P.S. Cerība mirst pēdējā. Edited October 6, 2008 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Pēc būtības, tik lēnam nevaidzētu būt, bet nu... Šī problēma ir šķērslis, tam, ka netieku paspēlēt gign pubā. ;( un centrā nevari normālu netu dabūt? tur takš pa pilno visādiem wirelessiem jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Tak labi. Nepiekasies netam. Man ir savi iemesli, kāpēc ņēmu tieši šo netu. Labāk palīdzi izdomāt kādas komandas, ko konfigā iecept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Tādam netam komandas nepalīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Tev jau viņam ir jābūt ātrakam, bet kkas viņu noslogo, jo paskaties, kāds pings tev tur ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Pilnīgi viss ir izslēgts! Vienīgi interneta pārlūks bija ieslēgts, kad mērīju netu (savādāk jau neizmērītu . Man tas pings jau sen tāds ir. Moška viņš tāds vienkārši ir tāpēc, ka lēns nets? overmind - pat ne drusciņ samazināt pingu nepalīdzēs neviena komanda etc. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) Nē, tieši otrādi. Viņam ir jābūt lēnākam. Skaitļus ir jādala ar 8 un tad tu iegūsi to ātrumu kas tev ir patiesībā. Iespējams ka es ļoti smagi maldos, bet man tā diemžēl ir. EDIT: Tātad viņam sanāk - download: ~20kb/s / uploud: ~10kb/s Ar 10kb/s Tu neko nepanāksi, kā minimums ir vajadzīgi ~60kb/s Edited October 6, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Nu nevaru taču tā būt, ka nevar pat pa 20 vismaz to pingu samazināt. Nav kaut kāda komandas, ka spēlējot csu, cs rij visus neta resursus, lai pings būtu mazāks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Vari mēģināt mainot cl_rate vai rate, vai kā nu tur bija, bet šaubos vai tev tas palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Es netā palasīju par savu netu, rakstīts, ka man jābūt 3,6 megabaiti sekundē ātram netam! Varētu lūdzu kāds gudrs pateikt, cik megabaiti sekundē ir manam netam? Ja man ir zem 3,6 tā krietni, tad jāzvana jaapvaicājas, kas notiek! Bet nezvanīšu tak, ja nezinu cik man ātrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Kā Tu internetā sērfo? Tev reāli lapām ilgi jālādējas. Ja jau tev jābūt tādam ātrumam, tad es tev silti ieteiktu uzvanīt provaiderim, noskaidro kas par sūdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 6, 2008 Author Report Share Posted October 6, 2008 Nu pārāk ilgi nelādē, ir ciešami, bet karas gan tas nets baigi bieži. Bet nu cik, tad ir manam netam - apmēram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Ja man ar matemātiku nav sūdīgi (par ko es šaubos) tad jābūt apmēram 500kb/s. Ja jau Tu saki ka 3.6MB/s Vienalga iesaku uzvanīt provaiderim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now