Jump to content
GIGN Forum

F***ing Internet :(

akec
 Share

Recommended Posts

Čau!

Man te tāda neforša problēma... Sākumā Jūs iepazīstināšu ar savu datoru un internetu:

Procesors: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ (2 CPUs), ~2.8GHz

Operatīvā Atmiņa (RAM): 2046 MB (2GB)

Video karte: NVIDIA GeForce 8600 GT (1264mb) / 32bit; 60Hz

Operētājsistēma: Windows Vista Home Premium (6.0, Build 6001)

DirectX Version: 10

Internets:

334556366.png

Dators ir 3 nedēļas jauns! Un tagad pie problēmas... uzinstalēju cs. Ieeju iekšā un vienīgāis, kas man baigi lēkā (fps normāls) ir pings. 150 - 800, Kā kuru dienu.

Vai ir iespēja šo pingu samazināt? Varbūt ir kaut kādas komandas, uzstādījumi iekš konfiga? Nu nevis pavisam novākt lagus (ja var, tad būtu baigi forši), bet nu vismaz drusciņ, lai vieglāk spēlēt...

Spēlējot cs, man viss ir izslēgts! Varbūt ir kaut kas cits jāuzliek kompī? Nu katrā ziņā - sapratāt! :)

ak, jā! Es izmantoju arī foruma meklētāju, meklēju un neko sakarīgu neatradu, varbūt arī tāpēc, ka nevarēju normālus atslēgas vārdus izdomāt ar ko meklēt, jo visādi: lai nelagotu cs utt. - neņēma pretī... Nu ja jau topiks uztaisīts, tad ceru, ka palīdzēsiet!

LMT bezvada - pašā Rīgas centrā dzīvoju!

Pēc būtības, tik lēnam nevaidzētu būt, bet nu...

Šī problēma ir šķērslis, tam, ka netieku paspēlēt gign pubā. ;(

EDIT: Tieši tā, samuraj... Tāpēc jau prasu, varbūt kāds pārgudrelis zinās, ko varu iesākt. Ko tik mūsdienu jaunatne nav atklājusi. :)

P.S. Cerība mirst pēdējā.

Edited by akec

Pēc būtības, tik lēnam nevaidzētu būt, bet nu...

Šī problēma ir šķērslis, tam, ka netieku paspēlēt gign pubā. ;(

un centrā nevari normālu netu dabūt? tur takš pa pilno visādiem wirelessiem jābūt.

Pilnīgi viss ir izslēgts! Vienīgi interneta pārlūks bija ieslēgts, kad mērīju netu (savādāk jau neizmērītu :)).

Man tas pings jau sen tāds ir. Moška viņš tāds vienkārši ir tāpēc, ka lēns nets?

overmind - pat ne drusciņ samazināt pingu nepalīdzēs neviena komanda etc. ? :(

Nē, tieši otrādi.

Viņam ir jābūt lēnākam.

Skaitļus ir jādala ar 8 un tad tu iegūsi to ātrumu kas tev ir patiesībā.

Iespējams ka es ļoti smagi maldos, bet man tā diemžēl ir.

EDIT: Tātad viņam sanāk - download: ~20kb/s / uploud: ~10kb/s

Ar 10kb/s Tu neko nepanāksi, kā minimums ir vajadzīgi ~60kb/s

Edited by *jancis38*

Es netā palasīju par savu netu, rakstīts, ka man jābūt 3,6 megabaiti sekundē ātram netam!

Varētu lūdzu kāds gudrs pateikt, cik megabaiti sekundē ir manam netam? Ja man ir zem 3,6 tā krietni, tad jāzvana jaapvaicājas, kas notiek! Bet nezvanīšu tak, ja nezinu cik man ātrs. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...