GrietiNs Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ka es varetu padarit savu datoru klusaku man bija doma nopirkt jaunus kulerus vai tas kko dos vai ir ari citi varianti, un velviens jautajums man ir serveris kuru es gribu atstat 24/7 bet man liekas kad mans dators varetu aizdekties kamer es nesmu majas vai kkas tamlidzigs notik, vai pastav tada iespeja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 (edited) 1) Nopērc citu ventilatoru 2) Šaubos... Bet ja nu tiešām dators ir 24/7 pārslogots, tad varētu kaut kas sakust... Pats esmu turējis 4 dienas (kačājās 1 spēle) un vidējā temperatūra bija 40-50 grādi. Edited October 5, 2008 by Mazinjais Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrietiNs Posted October 5, 2008 Author Report Share Posted October 5, 2008 Kur es to temeraturu varu apskatities un cik gradi butu normali? Vai citadak nekas nevaretu notikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) Neviena datora sastāvdaļa nekūst no 40 grādiem. Viszemākajā temperatūrā datorā kūst plastmasa un tai vajag vairāk nekā 50 grādus. Jauni kūleri palīdzēs, pats esmu noskatījis kūleri pa 14 latiem. Edited October 6, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now