0.7lb Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Ja godīgi neceru ka kāds zinās kā apiet šo kļūdu bet ja uzprasīšu nevienam sliktāk nekļūs *misijas izpildes laiks līdz 22:00 *gadijās pazaudēt savu algas karti,skaidras naudas man nav un vajadzētu nopirkt kādu aliņu *ir banka(SEB), ir 2 konti-1.algas un vēl viens, vajadzētu dabūt no algas konta naudu uz otru. *problēma tāda ka pārskaitot visu laiku man prasa vienu un to pašu kodu no kodu kartes, kas brīnumainā kārtā nav pareizs . Kad ieeju pa jaunu ibankā katru reizi prasa savu kodu bet kad gribu pārskaitīt uz citu kontu visu laiku prasa to debīlo 34.kodu(kas protams nav pareizs) *kāds nezin kā var apiet šo gļuhu?? stabili ka tas nav iespējams bet varbūt tomēr kāds zin ? P.S. gribu aliņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 nu ja tagad vajag,uz sitienu varu izlidzet,man ari seb,atsuti,tulit pat parsutishu uz tavu otru kontu, skype kg_legally_insane Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 aizsūtiju pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 (edited) Tev hanzanet? Tad labāk pazvani viņiem un pasaki par šo! A tev nenobloķēja kontu par nepareiza koda vadīšanu? EDIT: Nu atvainojos, ka kļūdījos! Edited October 3, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Tu bļē, gudrā seja, lasīt māki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 Tu lasiiji ko raxta??? *ir banka(SEB), ir 2 konti-1.algas un vēl viens Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 Lieta tāda kad tiko 3 reizes mēģinot pārsūtīt ievadiju nepareizu kodu tā izgāju ārā un iegāju par jaunu, tad protams atkal bija cits kods un viss ok. atkal mēģināju sūtīt un atdūros pret to pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now