ry. Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Tagad vispār kautkur var iegādāties jaunu portatīvo ar windows xp OS? Paskaidrojiet man mulķim Cik skatos tad tikai vista, vista, vista linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) http://www.1a.lv/special/akcijas/?aid=1100891&nlng=lv Kaut vai šis. Starp citu, ja jau te ierakstīju, gribētu dzirdēt tīri profesionālu viedokli no kāda, kas kaut ko saprot no datoriem par tieši šo manis pieminēto modeli - vai būtu labi tādu pirkt vidusmēra studentam un vai cena ir +/- adekvāta tam, kas tur būs iekšā? EDIT* cash^, paldies. Tur jau tā štelle, ka man vajag tieši staipīšanai apkārt, bet neder mazāks monis par 15" [nu nezinu, varbūt ja pierastu, būtu okej, bet vismaz pagaidām cik bijusi saskarsme man tiešām nepatīk mazi monitori viņiem] un vajag kaut ko +/- jaudīgu, lai arī ārpus darba un skolas varu lietot to pašu kompi un savu PC varu iestumt kādā stūrī labām atmiņām. Edited September 30, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 (edited) Tu gribi oriģinālo OS vai nemāki viņu instalēt? Eziic, man tagad pašam ir jauns Acers. Korpusi viņiem sūdīgi.. Ja gribi staipīt apkārt, tad vajadzēs uzmanīgi. Ja tu ņem spēlēm, tad vari ņemt, a tā pa to naudu var dabūt sakarīgākus verķus. Piemēram, Gauja ar 14'' ir ideāla priekš nēsāšanas apkārt. Dell un Toshiba ir normāli kompji. Par HP tu pārmaksā par vārdu. Par Samsungiem man M79 čaļi teica, ka datori ir tādi paši kā viņu mobilie, tātad nekādi. EDIT: Man no sākuma 14'' arī likās kaut kas kropls, bet pajūzojot drauga Gauju sapratu, ka labprāt iemainītu 14'' pret savām 15.4''. Edited September 30, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Nelasiju ko Ezis un Cash raxtija!Panjem ar Linuxu un uzmochii virsuu XP bus letak un izdeviigaak TEV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Nē man tik vajadzēja uzzināt vai vēl ir pārdošanā portatīvie ar xp. Pašam portatīvais kad pirku bija ar linux, pārinstalēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now