Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais Ar Windows Xp

ry.
 Share

Recommended Posts

http://www.1a.lv/special/akcijas/?aid=1100891&nlng=lv

Kaut vai šis. Starp citu, ja jau te ierakstīju, gribētu dzirdēt tīri profesionālu viedokli no kāda, kas kaut ko saprot no datoriem par tieši šo manis pieminēto modeli - vai būtu labi tādu pirkt vidusmēra studentam un vai cena ir +/- adekvāta tam, kas tur būs iekšā?

EDIT* cash^, paldies. :thumbsup: Tur jau tā štelle, ka man vajag tieši staipīšanai apkārt, bet neder mazāks monis par 15" [nu nezinu, varbūt ja pierastu, būtu okej, bet vismaz pagaidām cik bijusi saskarsme man tiešām nepatīk mazi monitori viņiem] un vajag kaut ko +/- jaudīgu, lai arī ārpus darba un skolas varu lietot to pašu kompi un savu PC varu iestumt kādā stūrī labām atmiņām. :)

Edited by eziic

Tu gribi oriģinālo OS vai nemāki viņu instalēt?

Eziic, man tagad pašam ir jauns Acers. Korpusi viņiem sūdīgi.. Ja gribi staipīt apkārt, tad vajadzēs uzmanīgi. Ja tu ņem spēlēm, tad vari ņemt, a tā pa to naudu var dabūt sakarīgākus verķus. Piemēram, Gauja ar 14'' ir ideāla priekš nēsāšanas apkārt. Dell un Toshiba ir normāli kompji. Par HP tu pārmaksā par vārdu. Par Samsungiem man M79 čaļi teica, ka datori ir tādi paši kā viņu mobilie, tātad nekādi.

EDIT: Man no sākuma 14'' arī likās kaut kas kropls, bet pajūzojot drauga Gauju sapratu, ka labprāt iemainītu 14'' pret savām 15.4''.

Edited by cash^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...