Jump to content
GIGN Forum

Delatas Masinai


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Sobrid ir planots paris modifikacijas veikt, bet taka ss.lv neinterese raknaties, citur sakarigus diskus neesmu manijis, un navigacija ir 400+ ls zinot ka var letak dabut un gandriz tas pats.

Tatad sekojosas lietas ko veletos uzzinat, jo google nav mans draugs un veltit 5+h meklesanai nava laika.

1)Navigacijas sakarigas kur var dabut pa realam cenam.

2)Kadi normali 15-17 izmera litaki, vismaz ja nemaldos 15 to4, kada inet veikala var apskatit.

3)Vai pastav kaut kads gps, kuru masina kaut kur noslepjot es vienmer ar otu ierici uz kartes zinu kur ta atrodas, ja ir cena nav svariga saja gadijuma.

4)Varat kadu originalu audi disku lasitaju ieteikt, kasetniks nerulle.

Link to comment
Share on other sites

SS.lv pirkt ļitakus, galvu neesi saspiedis? :lohs: Uz plačiem ar nemaz nebrauc pirkt, tur arī ir ļevie ;D

Kam tev gps? Savu dzimto Rēzekni nepazīsti? :D

Kas par autiņu? Vispār ja grib kaut ko ar savu autiņu darīt, tad normāli cilvēki vispirms reģistrējas savas auto markas kluba forumā, pameklē info vecajos topikos un ja neatrod tikai tad uzjautā jaunā topikā(tas tev priekšdienām, lai tevi par idiotu nesauktu)!!!

Link to comment
Share on other sites

kāda starpība kur pērk diskus? ja nepērc jaunus.. starpības nav, tāpat noteikti dabūsi no liešiem ļevos un iebraucot bedrē.. viņam būs pipec.. protams, ja neņem kaltos, kuri ir izturīgāki.. kas attiecas uz GPS.. kam tev viņš ir vaidzīgs? savos laukos pļavā apmaldīsies? vai gribi tikai krānu pagarināt..? paņem parasto nokia n95 uzmet tomtomu un mauc.. strādās tāpat kā parasts gps... ja gribi precīzu gps, meklē oziexplorer, tikai kartes tev pašam nāksies zīmēt? :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

1)Noperc jebkuru normalu plaukstas datoru apvienotu ar mobilo, piem kaadu te deadalive tirgoja Fujitsu, ar iebuveetu tom tom, un priecajies :)

2)Pa 130ls tu doma 17 collu litakus, tad neko super krutu nedabusi, bet brauskhanai deres, ja pa to pashu pikji pirksi 15 collu diksus, tad tie jau buus loti labi un ar Brand.

3)FTW ?

4)Nu lol ieiej ss un noperc kaadu parastu pioneer pa 80-100ls, un tu buusi tikai ieguveejs kaadi veel originalie magji... Ja protams tu diskiem vari iztereet 500ls, tad nesaportu kapeec tev jaameklee originalais magis...

Neceri, kad visi tik saprotoshi atbildes uz diezgan stulbiem jautajumiem :)

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...