exIS Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Sveiki tātad iegādājos mašinas subi Here un tatad gribu pie4init pie PC bet zinu ka nokaušu skaņas karti vai ir tādas ierīces kā pastpirinātāji kas neļauj nokaut? iemetiet linku kur var nopirkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Kpc, domā ka nokausi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Nu es tādas leitas npārzinu par sabjiem u.t.t.. Vnk prasu vai var pielikt (auto) subi un (auto) audi jaudas pastiprinātāju pie PC ..!? Ja var tad iesakiet kādu veidu ka pievienot u.t.t. Bet ar ko es barošu sabi un pastiprinataju nezinu . PC barotajs es domaju ka nevilks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Neko tu nevari nokaut. Un kā tu domā bez pastiprinātāja likt tavam sabvūferim skanēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Arī fakts ! Bet vai šis Pastiprinatajs pavilks šo mašīnas sabi? Un pie ka lai es slēdzu klāt? tad sabi vajag likt pie 220V ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Traks esi, subi pie 220 likt? Pēc pastiprinātāja apraksta izskatās, ka pavilks gan. Pieļauju, ka viņam ir subwoofer izeja, tad tur arī liec klāt (pārāk neiedziļinājos specifikācijā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Pēc pastiprinātāja apraksta izskatās, ka pavilks gan. Pieļauju, ka viņam ir subwoofer izeja, tad tur arī liec klāt (pārāk neiedziļinājos specifikācijā). Tātad var mieriigi likt pastiprinataju un subi pie pc ja? Bet pie kadas stravas lai lieku sabi? 12V? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Man domāt, ka tu pierubī pastūzi pie pc un pie pastūža pierubī subi. Un visam būtu jāskan. Tb pastūzim būtu subis jāapgādā ar enerģiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 A nu lab mēģināsu! pldies. Zna4it pastūzis = pastpirinātājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 sory par dubult post! Nu kads varetu kko ieteikt ka savienot u.t.t!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YustArturs Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Nu kads varetu kko ieteikt ka savienot u.t.t!? aceros ka man pašam bij tāda doma - noprikt mašīnas subi [ bet iekšā kastē tādu ] + mašīnas pastiprinātāju un divas tās saucamās augšas .. Visp būtu sanācis baigi lēti tas viss preiks un mūzika būtu pa pirmo , bet kad prasiju ELKORA vai ir tāda iespēja man chalis pateica ka reāli ka tam pastiprinātājam vajaga tur to strāves pārveidotāju un nevis vienot klāt pie 220 rozetes , bet gan pie mašīnas akmulātora kuru ik pa laikam vaig lādēt - tad es vnk nospļāvos un aizgāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Ja mašīnas pastūzi gribi dzīvoklī izmantot tad nāksies tev dabūt 12V. Īstenībā tā nav problēma, tādus pārveidotājus var nopirkt veikalā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 a Nu lab 4ali paldies! un cik tāds 12 v parveidotajs varetu maksāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Pirms pāris gadiem pirku pa 5Ls, šodien ir inflācija, varētu sanākt nedudz dārgāk. P.S. Viņš drošvien būs ar visādiem uzgaļiem, kuru tev nevajag, vnk norauj to uzgali un pievieno vadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 Varbūt vari iemest kādu linku? kur nopirkt biju tiko Saimniedzību preču veikalā šie saka ka tādus vairs neražo WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) Kautkas šitam līdzīgs varētu būt, tikai skaties lai 12V met ārā un cik tev tur tos apmērus varētu vajadzēt, nav ne jausmas. Edited October 1, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 lab palds. Skatisos ko varesu darit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now