Jump to content
GIGN Forum

Unban.


BastaRd
 Share

Recommended Posts

cs.gign.lv

Demo: http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-27...9-de_vostok.zip

23ā minūtē bans uzlikts

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: samuray

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Bast.aRd

BAN] Iemesls banam: wh+speed

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 13 stundam 13 minutem 38 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta

Daudzi saka ka man wh, bet man nav, un brīnos kurā vietā var speed ieraudzīt, jo arī tas man nav, spēlējot man mazliet ķeras, bet uzreiz taču var redzēt ka tas nav speed. Spēlēju jau pāris dienas gignā un visu laiku man ir ķērusies spēle, bet neviens cits admins netur to par speed!

Link to comment
Share on other sites

nezinu kas tev taa pa huinju ir, bet tu kuesties aatraak nekaa citi speeleetaaji! kapeec? un smirdi tu peec wh, smirdi... veelaak ackteku noskatiishos...

edit: ar wh nevareeju noskatiities, jo non-stiimaa man nav vostoka :(

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

krč noskatījos demku, domāju varbūt bleidam kompis gļukoja, bet nu lags tas nekāds nav, ar pingu 11~15 nekas nelago. lai arī kas tā tev par huiņu, tu skrien ātrāk par visiem un tas nav godīgi, tāpat kā tas, ka tu redzi cauri sienām. var jau būt, ka tev ir uuberredze vai brilles ar kurām var redzēt caur sienām, bet nu tā mēs te gignā nespēlējam.

Link to comment
Share on other sites

Nav man cheetu, un neredzu cauri sienām, ja kompja vai programmas defekta dēļ es kustos ātrāk, bet man lago tad tas amn nekādā ziņā nepalīdz spēlēt. Kāds varētu noskatītos tos demo nevis izteikt vnk viedokli ka varētu būt wh, tiešām tik grūti izskatīt pāris demo lai zinātu tieši? Nav man cheetu tādēļ vēlos no kāda dzirdēt faktu ka pārskatīts demo, nevis lasīt apvainojumus par botu būšanu un superspējām redzēt cauri sienām!

Link to comment
Share on other sites

:) Vakaraa iechekoshu demku un tos ZORG chiitus :D

kas viņam var lagot, ja pings visu laiku ap 15? ja tas būtu kaut kāds lags, tad vajadzētu lagot visu laiku, nevis tikai tajā momentā, kad skrien, vajadzētu arī šaujot lagot. un tādu lagu, kad sienas paliek caurspīdīgas arī neesmu redzējis.

nu konkrēti pateikt, kas viņam par sūdiem ir nevaru, bet nu ir viņam priekšrocības salīdzinājumā ar citiem.

swallow>> tad vajadzēja lagot visiem, nevis tikai vienam.

Link to comment
Share on other sites

Bastards bija manā aizdomu sarakstā. Bastard, ej lago un izrādi savu skillu citā serverī, kur tevi par to netur aizdomās par čītošanu.

Iesaku šim čalim banu nost neņemt, jo anyway serveris bez viņa nekļūs sliktāks. Kā teicis tētiņš Staļins: "Ir cilvēks - ir problēma, nav cilvēka - nav problēmas!" :)

peace!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...