akec Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 (edited) Vai nebutu kads labs cilvecins, kuram ir brivs britins un varetu man, nemakulim (isteniba man uz datora ir pagruti dabut shopu, lai kaut ko macitos, del lenaa neta) izveidot kadu smuku baneriiti saistibaa ar 1 projektinu? Neko lielu jums dot nespesu, bet nu + butu taadi: * varetu padizoties citu aciis, ko smuku proti taisit; * ieskrapee sturii autografu un tevis taisito baneriti redzes daudzas acis; * izpalidzesi akecam un paliksi vina atminaa, kaa forsh un izpalidzigs cilveeks. Man vienkarsi nepatik nevienam dzive uz cela lugties, kaut gan tadu nav daudz. Nav taa ipasi, kas uztaisitu. :] Tapec, ja nu kadam ir britins, tad ludzu izpalidzat. Banera parametri butu saadi: Izmeeri: 588x120 Kraasa: pilnigi vienalga, tada, kada tev pasam iet pie sirds un liekas okey. Teksts: Tie, kas ceps baneriti, atsutat man ludzu pm te pat - forumaa, un patieksu privati majas lapas adresi, lai nesanak spams. Baneritis butu velams kustiigs vai ar kadu uzmirdzosu efektu. Projekts, kuram nepieciesams baneritis ir CS tipa, taatad noprotiet, ka nebutu slikti arii, ja butu kada cs bildite ieklauta taja visaa, bet tas nav obligati. Paldies atbalstitajiem! EDIT: Tiem, kam tas loti interesee, tad sorry, ka nav garumzimes, nesaprotu savejo, jauno tastaturu. EDIT2: Nemot veraa to, ka projekts pirms nobruksanas bija diezgan populars, ceru, ka ari soreiz nebus uz pusi sliktak, tad es centisos majas lapaa ieklaut jusu niku/vardu pateicibas saraksta... Nu tas taa, kaa aveniite visam. :) Edited September 27, 2008 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
exIS Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 palīdzēt varu uzaicini skype --> rolands__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 27, 2008 Author Report Share Posted September 27, 2008 Piedod chali, bet nee! Savu skype niku nemetaju pa pasauli. Visu, kas nav skaidrs vari sutit pm. Kaut gan skiet, ka pateicu visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 28, 2008 Author Report Share Posted September 28, 2008 Man privati tika iesutiti vairaki varianti. Paldies: kept; juranx; RJ8 par palidzibu. ;* P.S. bija velviens feikots paliigs, paldies arii Tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamer10 Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Man ari kaads nevar uztaisit ? Ja var palidzet tad PM man ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now