SuperRembo Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Ta es speleju un velos sudzeties par sliktu adminu wormonkulis es stagijaju 1v2 un no vina komandas Sanja 4iters vareja lekt 8 reizes aukstak neka normali un wormonkulis neko nedarija ja man butu admin tiesibas vismaz kick tiesibas es uzreiz vinu kick man ir iesniegums kur var klut par adminu tur ir raksts ka es velos tadas tiesibas esmu ists spiegs gign serveri visu redzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Vecais skat kad nebija ierubiits matrix mode gadijumaa vinjs nelidoja arii ljoti taalu un aatri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2003 Author Report Share Posted August 16, 2003 ne tikai vins ta vareja lekt es pats pameiginaju bet nevareja vins 4itoja. teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 es neticu man liekas tavaas suudziibas ir diezgan beernishkiigas, iesaku mazaak skatiities multenes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2003 Author Report Share Posted August 16, 2003 es vispar teluku neskatos man tada nav abloms tev un tas ir realy zina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 iespeejams ta arii ir tava probleema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 SUperembo , taa jau viss itkaa buutu labi , BET 1) tu esi muljkjis - MATRIX MOD ! ! ! 2) tu esi stulbs - "wormonkulis" ir WORMS !!!!!!! 3) nav TV maajaas norm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 FreeLancer es tev galiigi un pilniigi piekriitu SuperRembo tu taisies rakstiit pa katru siikumu? (Un vareetu buut vaina tevi nevis adminos) 1)Kad tevi lidinaaja tas saucas SLAP 2)Kad tu peekshnji nospraadi tas saucas SLAY 3)Kad tas dzheks lieca tik augstu tas saucas MATRIX MODE P.S. Kur taadi rodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 staarkis lidoja ar vinju zobos, domaadams par jauku cs duelli un peekshnji vinsh isliideeja. nokrita ar galvu uz leju un taa arii palika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Da vinjs ir smagi kritis ar galvu uz leju!!!!! Un vinjs vel saka kad vinjam ir 14 gadi sorry, bet peec vinja txt izskataas kaadi 8. vai arii dzheks tiko iznaacis no kaadas slimciias. AA un jaa kas tev paliidzeeja pieregjistreeties forumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 blje ko juus var piepisties chalim??? nu lapi - lohs, aamurs, par CS neko nejeedz... bet taadeelj jau ir domaats forums lai noskaidrotu neskaidros jautaajumus un atrisinaatu probleemas, arii sho-to iemaaciitos... taa vietaa, lai paliidzeetu pamuljkjiitim, juus vinju elementaari nodirshat.. tas jums iedvesh krutuma sajuutu un labaaku pashapzinju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 Es tev DuH piekriitu! es arii forumaa naaku daudzo kko jaunu uzzinaat, vai ko es nesaprotu. Piemeeram, es no foruma uzzinaaju kas ir echo round! Nesmejaas, bet es tieshaam nezinaaju kas tas ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 iisteniibaa jau tas ir "eco" nevis "echo" raunds lai gan abus vaardus izrunaa vienaadi "eco" - saiisinaajums no "economical" echo noziimee atbalss btw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 18, 2003 Report Share Posted August 18, 2003 What ever, bet nu tagad zinu kas tas eco ir! Protams ir veel daudzas lietas kuras nezinu, bet taas neattiecas uz sho topicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 19, 2003 Report Share Posted August 19, 2003 hainy tu raksti itkaa tevi taa pat kaa rembo kaadreiz ir smagi nodirsushi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts