Muhamed Alli Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Lab mazliet te būs šits par ko laprāt painteresētos vnk zināšanas pēc #ir 2 daļa godzilai? atceros vissmaz kkas līdzīgs bija, kur tas no 1 daļas kāvās pret kkadu ar kristāliem uz muguras #cik apm varētu maksāt neiejāts zirgs(bez ciltsrakstiem or kā viņus tur sauc) # esmu redzējis filmās, kad čuvāki slepkavas krāj naudu salām. That real? #ir kkur iespējams mācīties tikai Amerikāņu-Angluvalodu. Besī arā tā smirdīgā britishhhh # kāds nezina kur atrast filmu "Colors" 1988 or 1986gada ķipa par bandām u.c # iet labāk mācīties profesionālo-vidējo vai vidējo, un pēctam aukstāko-profesionālo # cik daudz ietekmē liecība kad ej tālāk mācīties (nejau vsp vidējā atdzīme bet konkrētās) vai atdzīmes tomēr skatās no attestāta # mybe kāds zina cik maksā apm zeme Latgalē? # aukstāko mācīties labāk tepat Latvijā vai braukt uz ārzemēm. Nepiepišās plz par tām izglītībam, vnk es was pabeiksu 9 un domāju par savu dzīvi jau tālāk. btw negribu dzrdēt meklē google, bet jūsu viedokli. Iznemot par tām salām un zirgiem. ā un vel par to filmu. ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) Labāk būtu gramatiku pamācījies, nevis par kaut kādiem sūdiem interesējies. Tu arī vari nopirkt salu. Zemes gabals ir un paliek zemes gabals. Pasaki ar ko atšķiras amerikāņu-angļu un angļu-angļu valoda? Ieliec katrā teikumā "shit" & "fuck" un būs tev amerikāņu sarunvaloda. Par izglītību katram ir individuāls viedoklis un pie kopsaucēja šajā jautājumā nonākt ir grūti. Es saku, ka profenes smird. Parasto priekšmetu mācīšanas līmenis ir zemāks kā vidusskolā un no profesionālajiem priekšmetiem tur nekā tāda extra nav, ko nemācītu augstskolā. edit: kur strast, kur atrast.. Torentos vai DC atrast. Tev vajag, tu arī meklē. Pēdējā laika glupākais topiks. Edited September 26, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Par to godzillu nezinu, man tādas filmas nepatīk Nu par zirgiem neko daudz nezinu, bet ja tiešām vajag, var mēģināt noskaidrot cik viņš maksā Nu salu par kabatas naudu nenopirksi Cik es zinu nav nekādas īpašas atšķirības star tām valodām, tika simtiem atšķirīgu vārdu Man ir programmā ''Ares'', tikko skatījos un bija tā filma Tīri no izvēles, vai tu zini par ko kļūsi vai nē Liecību tev dod, ja tu nepabeidz skolu Nezinu, pats esmu kurzemnieks, šo tiešām vari meklēt google.lv Latvijā arī ir augstkolas, kuras pēc tam ir derīgas arzemēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 (edited) ty. tiktiešām uzini par to zirgu. Bet bez ciltsrakstiem jo tad viņi ir dārgi, cik esmu skatijies. Manā pusē nav nekādu zirgu audzētāju :/ un tie zirgi kas iekš netā atrodami lielākoties ir ar ciltsrakstiem or sporta zirgi, kas man tiktiešām neder. Par ko kļūt sliecas vairāk uz programētāju/tehniķi. tas tik tā pamatam, tamēr domāju apgūt filazofiju un valodas. Varētu par kkādu gidu or vēstnieku strādāt. Bet nu cik zinam valdība nem tikai tos kas viņiem patīk un darīs kā viņiem vaiga. Tad vel doma pēctam mybe juristus ieziet un taisīt kkādu uzņēmum aukšā par ES naudu, bet nu līdz tam vel ilgi :> cash beidz piepisties. Tas ir nets un viss tiek rakstīts cik ātri spēju. Un Latvija kādreiz vapse rakstijās "Latwija" un nebija "v" bet "w". Paskaties vairāk LV karikatūras un fočkas kas uzņemtas/taisītas WW un pēc WW Edited September 26, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) cash beidz piepisties. Tas ir nets un viss tiek rakstīts cik ātri spēju. Un Latvija kādreiz vapse rakstijās "Latwija" un nebija "v" bet "w". Paskaties vairāk LV karikatūras un fočkas kas uzņemtas/taisītas WW un pēc WW par to tavu zirgu, http://www.zirgi.lv/forum/viewtopic.php?t=...08851f00d335ebf tas iejāts, un tas bija pirmais rezultāts ko man izmeta, tu esi slinks. http://zirgi-zirgi.blogs.lv/raksts/41659/Zirga-pirksana/ reku trešais googles rezultāts. http://www.zip.lv/show/?i=161677&searc...5e1&place=2 ceturtais rezultāts. Lūdzu kļūsti par programmētāju, nevis juristu vai diplomātu, pie valsts ruļļiem idiotu jau pietiek. Paskaties kā alu cilvēki akmens laikmetā dzīvoja - alā, bez ērtībām, skrēja pakaļ dzīvniekiem ar bomi. Met mierā to datoru padarīšanu, ej dzīvo alā starp saviem sūdiem! Edited September 26, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Pilnā nopietnībā tev iesaku pēc 9. klases pabeigšanas iegūt vidējo profesionālo izglītību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 piekrītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 par to studēšanu ārzemēs, ja tev finanses atļauj un nav valodas barjeras, tad droši vari šādu iespēju izmantot. par abiem iepriekšminētajiem šaubos. manā gadījumā RTU tās liecības atzīmes deva 0,0x punktus blakus tam 1k reitingam, ko dod B līmeņi, tas nozīmē, ka priekšmetu atzīmes uzņemšanas laikā lielu lomu nespēlē, bet pēc tam var vērtēt priekš stipendijas... kāpēc es vispār to uzrakstīju. ko vēl es gribēju pateikt: Paskaties vairāk LV karikatūras un fočkas kas uzņemtas/taisītas WW un pēc WW tu esi pilnīgs idiots. augstākā/-o. ... par nekustamiem īpašumiem Latgalē - atļaušos tev iemest sejā google.lv, piedod. moby par tevi to nedomā nopietni, thu neustraucies. es gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 paldies tl. btw poxuj varat braukt cik gribat, es jau to sen vairs nenemu galva Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 Nepabeigsi tu 9, kāda vēl aukstākā izglītība Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 noskaties filmu 51. shtats ! ganjau maniisi atshkjiriibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 51st state ūberfilma. BTW kaami, es to domāju pilnīgā nopietnībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now