Jump to content
GIGN Forum

Acc

h1tex
 Share

Recommended Posts

Labdien cienijamie gignieši :)

Es vēlētos iegūt dažas priekšrocības uz gign pub servera. Zinu, adminu ir tiešām daudz, bet bieži viņu nav, un šīs komandas kļūst nepieciešamas.

Tad nu ķeršos vērsim pie ragiem.

xgag - bieži nākas dzirdēt cilvēkus, kas bļaustās pa mic bezjēgā, vai piemēram klausās mūziku, kad tiek spēlēts rounds, kad ir miris man pajāt, bet ne jau spēles laikā

xslay - nu pārsvarā jau ff gadījumos, xslap - jau arī noderētu lai iekustinātu kadu krisītāju.

Šīs komandas jau nav no nopietnākajām, ar kurām varētu sataisīt kāds problēmas gan citiem, gan serverīm. Domāju ka mācēšu tās pielietot.

Nepatīk man uzbāsties cilvēkiem, un tas arī nav smuki, bet domāju ka būs admini, kas mani atbalstīs.

Serverī uzturos diezgan bieži, t.i. kad nav slinkums kustināt peli.

es zinu ka buushu stiligs un rakstishu balta krasa, tapec ka esmu baltas drebees.. lol

par h1tex.. es domaju ka ar vinju nebutu problemas jo spele sakariigi pat ljoti, un ir pietiekami sen gigna.. bla bla bla .. defaultais staasts par to kapec vajadzetu teikt REC, bet tiktiesham uz vinju visas pozitivas atsaukstmes var attiecinat, jo vish tiesham tads ir un galvenais kas man patik ir tas ka nekad neruna neko lieku..

REC

divis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...