naziic Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 duplet, nav šaubu, ka kods ir pārskatāms, man vienmēr ir paticis pētīt citu darbus, jo no tiem var daudz, ko iemācīties, bet vienkārši interesēja, kāds tad ir tas ieguvums iesaistot oop. Nu lab, tas jau ir katra paša rakstīšanas stils. un par tiem 12.naktī. Viss kārtībā es tak neko nepārmetu, nav jāattaisnojās. Turklāt waplet, tomēr te tas OOP ir tādā līmenī, ka diezvai viņš tajā neiebrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 (edited) es tagad skatos uz to 59 rindu, un teiksu godigi man nav pilnigi nekadas nojekas par ko ta atbild/dara nu labi, nedaudz parlasiju visu kodu velreiz un apmeram kko nojautu, bet tik un ta neko daudz skaidribas neieviesa.. anyhow, nepulaties, tapatas jus neviens nedosit pusgatavu/gatavu stradajosu kodu, un ja dosit fragmentus visticamak man bus tadas sintakses kludas ka kopa nelips nekas.. Edited September 30, 2008 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 (edited) Kāda starpība? Man četru zīmju vietā šķiet vieglāk rakstīt divas "['']" => "->". Tā ir tīri gaumes lieta, kas neko nesarežģī. P.S. wap1337, kā tautā saka "gudri dirst nav malku cirst". Nākotnei tev iesaku padomāt divreiz, pirms kautko saki. Pēc kāda laika pats smiesies par saviem postiem, kas ir krietni ne pa tēmu. Edited October 1, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 nu labi, nedaudz parlasiju visu kodu velreiz un apmeram kko nojautu, bet tik un ta neko daudz skaidribas neieviesa.. To X ID! p.s. Labs ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 laikam nepareiz izteicos ar to es domāju, vai ir baigi vajadzigs ievietot arrayā datus, kurus tik 1 reizi izmantos? t.i par mysql_connect. Bet nu lab, saprotu, tas Tavs stils. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Mans stils ir tāds, ka parasti config failā nenotiek mysql_connect(); Bet šeit tas tika darīt, lai koda lietotājs vieglāk varētu samainīt konfigus. To wap1337, es saprotu, ka tu arī no tā koda gabala labi ja pusi saprati. Tas, ka tu nesaproti, nenozīmē, ka citi nesaprot un ka tas nebūtu nevienam vajadzīgs. Labs, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 es tavā kodā visu sapratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now