uN-Named.!. Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Nu tad ta kaa , esmu atnacis uz sho komunu nolemu sasveicinaties Nu tad nedaudz par mani: Sauc mani Janis,esmu 19 gadus vecs, patik kartigi atpusties ,meitenes un viss parejais ,kas pie tas lietas pieder Miljakais sporta veids - literbols Cs speleju , pari 2iem gadiem , parsvaraa cw pedejaa laika speleju,bet nu pa retam ari te , kad ir laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Šitādus topikus nav ieteicam taisīt Gignā literbola karali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) Pastaasti ko tu veelies panaakt ar sho topiku! Taapat visiem tu buusi dzilji pajaat! Edited September 21, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) man gan liekas, ka ir normāli iepazīstināt apkārtējos ar sevi. čalis prosta ir sabiedrisks. big deal. Edited September 21, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN-Named.!. Posted September 21, 2008 Author Report Share Posted September 21, 2008 Nu parasti ir pienjemts sasveicinaties ar parejiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Nu bet tas jau pieder pie lietas, ka visiem uzreiz jātaisa lielais nodirsiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 (edited) Nu tad nedaudz par mani: Sauc mani Janis,esmu 19 gadus vecs, patik kartigi atpusties ,meitenes un viss parejais ,kas pie tas lietas pieder Miljakais sporta veids - literbols Cs speleju , pari 2iem gadiem , parsvaraa cw pedejaa laika speleju,bet nu pa retam ari te , kad ir laiks Sveiks! Mani arī sauc Jānis. Esmu 16 gadus vecs kekss, un arī man patīk kārtīgi ietusēt. Mans vismīļākais sporta veids laikam jau ir florbols, ko 100 gadus neesmu spēlējis. Nu jā, čau. EDIT: Ahh jā, CS gan es nespēlēju (agrāk spēlēju). Spēlēju es TF2, esmu arī sastopams @ tf2.gign.lv, un tagad esmu aizrāvies ar diezgan foršu geimu kuru dēvē par Spore. Bet kuru gan tas interesē. Edited September 21, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Čalīt te nav nekāds iepazīšanās forums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 Sveiks. Man vārdā ir Tomass, esmu 15 gadus vecs. Patīk meitenes un viss ko ar viņām var darīt Mīļākais sportaveids kibersports ^^ tiešāk cs, wc3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts