Jump to content
GIGN Forum

3 Pasaules Karš

ModeratO
 Share

Recommended Posts

Vakar staigāju mierīgi pa Pilsētu un dzirdēju kā 7 vai 8 reizes reaktīvās lidzmašīnas lido garām!

Varbūt kads zina ko tās reaktīvās lido apkārt, jo es dzirdēju krievi meigina iekarot vairāk zemes jo Krievi karo kā ar ASV vinam vajag vairāk resursu!!!Varbūt kads zina par shito????

es tev pateikšu tā. sāc izmantot savu galvu, ja tu jau izmantoji savu galvu, lai šito uzrakstītu, tiec no viņas vaļā. nocērt ar cirvi un ieslēdz pagrabā.

Nahuj ar resursiem bagātākajai valstij vajag (+ vēl sibīrijā pat 1/4 nav izpētīta)vēl resursus? Lielākajai valstij pasaulē, kurai iekšējo problēmu dahuja vajag vēl citu valstu teritorijas ar viņu problēmām? Krievija parādīja, ka viņai ir faking liela ietekme uz pasauli. Tagad pilnīgi visi saprot, ka atkal ir divas tā sauktās "Superpower". īstu karu šīs Superpower nevar uzsākt, bet Aukstais karš ir visnotaļ iespējams.

Varbūt kads zina ko tās reaktīvās lido apkārt, jo es dzirdēju krievi meigina iekarot vairāk zemes jo Krievi karo kā ar ASV vinam vajag vairāk resursu!!!Varbūt kads zina par shito????

par tādu lietu kā NATO izlūklidojumi neesi dzirdējis?

tādi notiek regulāri tā kā dzīvo vien tālāk.

Krievija parādīja, ka viņai ir faking liela ietekme uz pasauli. Tagad pilnīgi visi saprot, ka atkal ir divas tā sauktās "Superpower".

Kā tieši Krievija to parādīja? Sen garām ir tie laiki, kad pasaulē ir divas lielvaras. Ekonomikas un militārā ziņā ES, Ķīna, Indija, Brazīlija, Japāna, Indonēzija, Turcija un citas augošās varas nepavisam nav vājākas par Krieviju. 21. gadsimtā ar militārā spēka rādīšanu var tikai zaudēt savu spēku, apskaties uz Krievijas finanšu rādītājiem pēc invāzijas Gruzijā (pakāpeniski spēku zaudējošais hegemons ASV pagaidām vēl varētu būt daļējs izņēmums).

Edited by vbyuer

vbyuer,

es atvainojos, ka neprecīzi izteicos (nē, es nopietni. es pie tā strādāju.) Krievija parādija savu ietekmi uz eiropu, ne jau ar militāru spēku, bet ar to, ka ES un NATO domāja kā piemērot aneksijas diezgan iligi, jo bija jālemj tādi mēri, lai neveidotos naids pret viņu valsti, jo gandrīz visa Eiropa barojās no krievijas enerģijas. Ja neskaita tos 2 gāzesvadus no Āfrikas un vienu no Norvēģijas vai Dānijas(neatceros no kurienes tieši, bet no tā gala bija vēl viena).

moby, un, ka nogriezīs eiropai gāzi? Mēs esam krieviem vajadzīgi un krievi mums, jo gāze, jēlnafta ir tas, kas ar to krieviju uztur pie dzīvības, līdz, ko samazināsies patēriņš tiem ar sūdi.

UN skam, gudri, protams, kam vaig ieročus, davai lai us iznīcina visus savus ieročus un tad skaties kā ziemeļkorejieši un vēl visādai 'šalalalalalāaaa' tipiņi metīs bumbas uz us. Tas viss ir vajadzīgs līdzsvaram, tiklīdz tiek garināts krāns ar tiem ieročiem tā tiek izjaukts līdzsvars un sākās aukstais karš.

un vispār, cik jūs varat dirst par to trešo pasaules karu? zajebaļi jau

Tātad Krievijas spēks, tavuprāt, parādījās tajā apstāklī, ka Rietumiem nācās domāt par tai piemērojamām sankcijām? Mūsdienās naids starpvalstu attiecībās nespēlē praktiski nekādu lomu, visu izšķir pragmatisks un tālredzīgs domu gājiens. Krievija kārtējo reizi sevi parādīja kā neuzticamu un neprognozējamu spēlētāju, ko ņem vērā gan valstis, gan pārnacionālās korporācijas, un rezultāts ir kā uz delnas - rubļa vērtība kritusies par 10%, cietusi visa Krievijas ekonomika kopumā. Arī, piemēram, neiekļūšana dažādās starptautiskās organizācijās ir racionālas Krievijas rīcības sekas, nevis mistiskas sankcijas. Tāpat nav īsti skaidrs, kādas sankcijas (ja vien pareizi izsecināju, ka ar "aneksijas" biji domājis "sankcijas") teorētiski var piemērot NATO, kas nav nekas vairāk par militāru aliansi.

Jā, protams, dabas resursi ir absolūti vienīgais, ar ko Krievija var ietekmēt pasauli. Tas tā kā sen jau bija skaidrs bez Gruzijas kara palīdzības. Bez tam, arī šī ietekme diez ko tālāk par Eiropu nesniedzas, nemaz neminot to, ka arī pati Krievija ir vienlīdz lielā mērā atkarīga no savu dabas resursu importētājvalstīm.

Krievija kārtējo reizi sevi parādīja kā neuzticamu un neprognozējamu spēlētāju, ko ņem vērā gan valstis, gan pārnacionālās korporācijas, un rezultāts ir kā uz delnas - rubļa vērtība kritusies par ...

Katrs saka savu...

Pasakties zinjas Krievijas kanaalos un paskaties Latvijas, un saliidzini, un izsecini.Labaak uzzinaat faktus un ar savu galvu izsecinaat, citaadi galva uzspraags no taa visa ko vinji tur muld...(Gan LV gan RU)

es uzskatu, ka gruzijai buutu jaabuut taa izsmeereeta teela lomaa nevis krievija, taakaa krievija tikai aizsargaaja saveejos pilsonus ar krievijas paseem no dienvidosetijaa no gruziinu uzbrukumiem....Bet tas ir tikai mans viedoklis.Shitajaa labaak neiedziljinaties , citaadi te tieshaam saaksies 3. pasaules spams...

Edited by Kuilis

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...