nixnox Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Tātad... lieta sekojoša... kā nokonfigurēt serveri lai 1.) Par zombiju nošaušanu neatņemas exp(jo dažreiz itkā tu nošauj savējo un tad atņemas exp vairāk nekā iegūsti...) 2.) kā var nokonfigurēt to, lai varētu pirkt ieročus(Nightwision(ne tikai ar Ammo pack))??? 3.) Kā var nomainīt kartes tumšumu??? piķa melnā naktī neko nevar redzēt ja nav Nightwision... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) 1. Nesen bija topiks.. ļoti nesen. Šajā vai vienu lapu atpakaļ. 2. Jābūt konfigos kur. Vai vienkārši izdēs weaprest.ini. Man tomēr liekas, ka tur konfigos, kas šāds ir. 3. Atrodi rindiņas Zombie pluginā: Apmēram šādas: Quote pev_light_level vai Quote set_lights Tajā pašā rindiņa būs arī kāds alfabēta burts. Piemēram "a" vai "b". Karoč pamaini burtu: a = vistumšākais z = visgaišākais.. izmanto alfabētu. Ja neko tādu neatrodi, tad meklē skriptā kaut, ko saistītu ar "density". Tur netālu jābūt skaitlim: no 0.001 līdz 0.009. Dažos ZM modos izmanto miglu, lai radītu tumšuma effektu. So: 0.001 = vismazākā migla 0.009 = vislielākā Vari izmantot manu Advanced Fog pluginu, lai overwraitotu fogu, ar manu var uzlikt vēl mazāku fogu. Edited September 17, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixnox Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 shine said: 2. Jābūt konfigos kur. Vai vienkārši izdēs weaprest.ini. Man tomēr liekas, ka tur konfigos, kas šāds ir. 3. Atrodi rindiņas Zombie pluginā: Apmēram šādas: vai Tajā pašā rindiņa būs arī kāds alfabēta burts. Piemēram "a" vai "b". Karoč pamaini burtu: a = vistumšākais z = visgaišākais.. izmanto alfabētu. Ja neko tādu neatrodi, tad meklē skriptā kaut, ko saistītu ar "density". Tur netālu jābūt skaitlim: no 0.001 līdz 0.009. Dažos ZM modos izmanto miglu, lai radītu tumšuma effektu. So: 0.001 = vismazākā migla 0.009 = vislielākā Vari izmantot manu Advanced Fog pluginu, lai overwraitotu fogu, ar manu var uzlikt vēl mazāku fogu. Paldies... šis palīdzēja... tagad vēlviena lieta... kā var uzlikt lai ieročiem lodes nebeidzas un par to EXP joprojām gribētu zināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Pameklē unlimited ammo pluginu. Nu paskaties nedaudz pēdējos topikus.. jābut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixnox Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 shine said: Nu es itkā atradu gan admin ammo, gan unlimited ammo, bet tur visur klāt nāk unlimited nades.. man to nevajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) freeammo Edited September 17, 2008 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixnox Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 ZhaKS said: freeammo PĀĀĀLDIES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixnox Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 Quote Tātad... lieta sekojoša... kā nokonfigurēt serveri lai 1.) Par zombiju nošaušanu neatņemas exp(jo dažreiz itkā tu nošauj savējo un tad atņemas exp vairāk nekā iegūsti...) Šo vēl joprojām vajag atrisināt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 LOL... amblis.. atrod šajā lapā topiku ar nosaukumu: "Palidziet Ar Servera Modu. (bug)". Pats esi slinks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Vienkarsi atvainojos bet tu esi sukatajs... kretins Tu nevari uztaisit kautko orginalu pasaki ka pats izdomaji zombie+war3 Mes bijam 1 latvija kam tads serveris uztaisi zombie + csdm ZOmbie +sh nezinu ko tikai kautko orginalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Visi pokemoniskie ZM+WAR3+SH+RPG+hvzkas... ak dievs nu.. ko vēl labāku izdomāsiet? Maybe visus modus VIENĀ? Omfg... lame. =/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 (edited) Ne mes uztaisijam pirmie war3+zombie tad kautkadi paritis pokemoni uztaisija vel pariti un galvenais raksta es speleju tava serveri tur bija parak grutu ka4aties, vai es 4itoju un mani banoja, un prasa lai atsuta servera failus failus vienkarsi totali pokemoni nafig vispar taisit serveri tas tikai tavu datoru pišš elektribu ed labak ienac paspele normalos serveros kur ir tauta nevis taisi jaunu neviss noslogo sevi ar sudiem es saprotu tu admins uzreiz neklusti bet ja ilgaku laiku spele esi aktivs utt tu klusi pa adminu Edited September 19, 2008 by GOMA smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIKI Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 zinu ka 6eit butu kads labs dzekins kas varetu palidzet savest visu kartiba jo kr4 itka nomainu to miglas biezumu un ta bet man ta pat nekas nemainas kautvai es compliceju to failu par amxx failu kads varetu help??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Nokompilē... changemap.. pārliecinies, ka viss ir. Ja nemainās, tad noteikti, kas ar kompilēšanu.. vai arī ar pluginu.. moš nenokompilējas un kādi errori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now