pizimodo Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Gribu parinstelet windovu,bet netieku klaat c diskam lai vinu formateetu.Man ir melns ekraans,vai varat pateikt kaa tikt klaat c diskam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 kas tev par windowsu ? 98 ? kas tev ir nepiecieshams C: disckaa ? principaa xp parinstalejas: iesledz datoru, kad paradas POST nospied podzinju delete (nuubi parasti spiezh desmit reizes uzreiz pec iesleegshanas). Tas ljaus tev ieladet BIOS. tad tu nomaini First Boot device uz CD. Save and exit. tad ieliec operetajs sistemas CD ieksha un tas vis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Vispār jau cieto formatē tieši pirms pārinstalācijas. Tu kādreiz vispār esi pārinstalējis OS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Tu kādreiz vispār esi pārinstalējis OS? ja tas ir adreseets man ? tad tu esi atsaldeets iiiblis ! kaa tu domaa formateet cieto diesku ! cietas formateejas peec visa taa ko es uzrakstiiju, palaizhas setups no CD un tad tu vari gan noformatet savu cieto vai sadalit particijas. Epix liekas tu kautko nerubii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) cietas formateejas peec visa taa ko es uzrakstiiju, palaizhas setups no CD un tad tu vari gan noformatet savu cieto vai sadalit particijas. Epix liekas tu kautko nerubii 1. Tev ir kādas problēmas dzīve, ka uzreiz lamājies? Pats tu esi īblis. 2. To es nerakstiju tev. 3. Es neko nejaucu - formatēšana un tad sākas copying new files. 4. Autors izteicās tik stulbi, ka stulbāk vairāk nav kur. p.s. IT jomā strādāju un vel teiks, ka neko nesaprotu, yeah. Edited September 17, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 cietas formateejas peec visa taa ko es uzrakstiiju, palaizhas setups no CD un tad tu vari gan noformatet savu cieto vai sadalit particijas. Epix liekas tu kautko nerubii Vispār tu esi tas ibīlis vai kā tur,jo ! Pirmais nekādi nūbi nespiež tik daudz, 2 no BIOS neko nevar noformatizēt,lol! BIOS`ā ir jāieliek Boot secība,palaid setupu prasīs kur instalēt, (uz kuru cieto) paņem delete partition tad create new, format using NTFS ( NEŅEM FORMAT USING NFSMW (quick) ) ! =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Tad epix adresee savu jautaajumu kaadam, nevis peec mana posta uzraksti jautaajumu , vai esmi vispaar kaadreis parinstalejis OS. !! IT jomas darbinieks ... " nee epix vispirms kopee vailus uz disku un tad formatee .... " nu piedod par iibli ... cik saprotu vins grib klat tikt c diskam lai var noformateet, jo velas parinstalet windowu viss skaidrs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 BIOS`ā ir jāieliek Boot secība,palaid setupu prasīs kur instalēt, (uz kuru cieto) paņem delete partition tad create new, format using NTFS ( NEŅEM FORMAT USING NFSMW (quick) ) ! =] nu tu esi veel viens uz smadzeneem apdaavinaats cilveeks :D :D kjeems izlasi ko es rakstiiju un padomaa veelreiz. un pabeidz skolu , tad varesi saprast ko es rakstu ! man liekas tu te megini gudriibaa izcelties . ja ir 1 cietas nah kautko deletot ? tu vispirms uzzini kas un kaa un nav jaadzeesh nekaada partiicija lai uzstaadiitu windows! gear tu esi ... man tevis zheel . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Nu vispār jau sn00p uzrakstija pareizi GEAR ;] Sn00p vecos failus kopē uz cd? Nu jā, tie kam tur ir kaut kas vajadzīgs Pizimodo ko nozīmē tikt klāt c diskam? Kur tad viņs ir? Caur ko tu viņam gribi tikt klāt? Caur my computer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Sn00p vecos failus kopē uz cd? Nu jā, tie kam tur ir kaut kas vajadzīgs Pizimodo ko nozīmē tikt klāt c diskam? Kur tad viņs ir? Caur ko tu viņam gribi tikt klāt? Caur my computer? OMG! XD Psc, tu bišk neibrauci bet pox, kas attiecas uz tevi Mr.Smadzene beiz gudri dirst,jā man pox ka tu uzraxtīji, jo nelasīju tālākos postus,izlasīju to vietu kur tu viņu apdirst,un sīkais ķēms piebremzē ar time smailijiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) XD Psc, tu bišk neibrauci bet pox, kas attiecas uz tevi Mr.Smadzene beiz gudri dirst,jā man pox ka tu uzraxtīji, jo nelasīju tālākos postus,izlasīju to vietu kur tu viņu apdirst,un sīkais ķēms piebremzē ar time smailijiem! Siks kjems esi tu! puika, pabeidz skolu, tad te ko raksti (apnik lasit shito pubertates vecuma bernu shitu) . ja ko komentee, tad izlasi visu nevis 1 postu un tad te ko knuksti neko vel bezsakariigaaku nevareji te iepostot? turklat tavs tekst par particiju dalishanu man liek saprast, ka tu esi pilniigi nekompitents shajaa lietaa. taapeec mf ! ja Pizimodo varetu uzrakstit konkreti kas vinjam ir par veelmi, tad varetu pa punktiem izstaastit un palidzet. Edited September 18, 2008 by Sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 neko vel bezsakariigaaku nevareji te iepostot? turklat tavs tekst par particiju dalishanu man liek saprast, ka tu esi pilniigi nekompitents shajaa lietaa. taapeec mf ! ja Pizimodo varetu uzrakstit konkreti kas vinjam ir par veelmi, tad varetu pa punktiem izstaastit un palidzet. Neuzskati sevi par visu datoru masteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 kads sakars shim komentaram ar Topicu ? "par visu datoru masteru" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 ejiet dirst kaut kur citur, ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts