SkaM^ Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ka var ielikt simbolus, iekšā name(Kautkadu smaidiņu un tml)!? Es skatijos google, bet tur izmet pilnīgi citu figņu... Varētu iedot linku uz pamacību vai galeriju, no kuras var izvelēties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Piedodat par spamu. =DDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Sorry ka ierasktu, bet nu Chaz tagad vajag nobanot no foruma uz kādu nedēļu!!! Skam - Iesaku kopēt no cita spēlētaja nikiem, kā arī draugiem.lv citiem ir visā'di ķeburi, vnk cntr+c un tad crtl+v Viss ko varu ieteikt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Kopēt negribas. Chaz, WOW - 4ista daunis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Piedodat par spamu. =DDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 nez, man chaz liekas daudz normālāks par kaut kādu kēksu, kas grib bāzt kaut kādus simbolus nikā. tā kā visi p0k3m0n1 cs nikus raksta l33tā vai ar kaut kādiem *(%^#@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 (edited) Nē nu sorry, macho savā ziņā nolasīja manas domas. Man tas likās smieklīgi + Tu ar galvu nepadomāji, ka var nokopēt no cita spēlētāja nikiem un google varēja atrast. kk. + to SkaM^, Tu gribi lai es Tev iedodu kādu topiku, pēc kura spriežot vienīgas daunis esi Tu? (XD) P.s. Te ir šis tas, kaut gan nav smaidiņi un cits leet šits (^^). Edited September 16, 2008 by Chaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 (edited) + to SkaM^, Tu gribi lai es Tev iedodu kādu topiku, pēc kura spriežot vienīgas daunis esi Tu? (XD) P.s. Te ir šis tas, kaut gan nav smaidiņi un cits leet šits (^^). Bļē tu mozgeri, kur rakstīts, ka es gribu viņu likts iekšā savā name? Paldies par linku, starp citu... :> Un man vajadzēja sirsniņu simbolu dabūt. Starp citu, close/delete this shit :> Edited September 16, 2008 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Rekur: Ka var ielikt simbolus, iekšā name(Kautkadu smaidiņu un tml)!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 ♣ Clove (Clover/Puppyfeet) LOL, nekad nebiju dzirdējis, ka kreici tā sauktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Paldies par linku, starp citu... :> Un man vajadzēja sirsniņu simbolu dabūt. Starp citu, close/delete this shit :> Atvaino, bet tad kāpec topic title rakstīts šādi? Simboli, Iekšā nikā(steam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 skam jau neteica ka sava. bet vispar vins jau teica lai topiku klapejat ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Forši celt vecus topikus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts