Jump to content
GIGN Forum

Hokejs

MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Lokmatīve jau arī ir salīdzīnoši labā formā, pirmo spēli zaudējot metelurgam ar 0:3 atlikušajās četrās izinīnija uzvaru ar 6:1 4:2 4:0 2:0

5 spēles ielaisti tikai 6goli, vidēji spēlē 1.2 goli.

Hmm. LTV7 nolažoja.

Sezonas sākumā solīja finālspēles translēt.

Skatos programmu - nekā, ej kaut karies.

No šimiem nekad nekā nevar zināt. Es gan ceru uz sīvu spēli.

Ak Bars izskatās apņēmības pilni, bet ka tik šie Lokomatīvei uz sliedēm netrāpās...

Es vairāk gaidu piektdienas spēli.

Un tā Viasat pirks un pirks, pirks un pirks, līdz izpirks visu, ko varēs.

Un tad visi latvieši pirks Viasat šķīvjus.

Un tad, kad visi latvju bāleliņi būs Viasat iepirkuši, tad viņi uzgriezīs cenu un nogriezīs kvalitāti.

Un tad Skandināvija okupēs Latviju.

Un tad Latvijas hokeja izlases nebūs.

Un tad mēs visi lēksim Daugavā ziemas laikā.

Bet ziemas nebūs, jo globālā sasilšana sēdēs savā tronī.

Tāpēc zviedri mūs izķeksēs no Daugavas, aizvedīs uz Zviedriju un liks strādāt piespiedu darbus.

Dažiem būs jāceļ ledus halles.

Un tie no mums būs laimīgākie, jo tiks vistuvāk hokejam.

Nezinu, ka to maigāk pateikt...(hmm)...pidari! Ja viņa vietā nāks kāda resnā cūka (Kakvītis), tad nekas labs nebūs gaidāms.

Vispaar Kalviitis ir liels hokeja fans un entuziasts...

Varbuut nenovediis Dinamo galiigajaa pakaljaa, saliidzinot ar valsti....

To, ka A/S Dinamo Rīga ir mahten smuks biznesa projekts(manuprāt viss KHL ir apjomīgs biznesa projekts) varēja noprast jau sen.

Vienīgi ik pa laikam šis tas notiek "ne pa plānam", piemēram Playoffs, tieši Dinamo duelis, kur trešajā spēlē Rīdziniekiem bija nepārprotami jāuzvar.

Vismaz mans tā domā.

dāāāaavaāāāi, POEHAĻI. Šodien sākas lielā finālsērija! Tā kā Lokomotīve man galīgi nepatīk, es par Ak Bars. Go Morozov!

un jāā, man ir gan Viasat sport baltic, gan planeta sport. :) Jāskatās pa baltic, viņi tur liek to ahūno rezolūciju, vai widescreen, nez kā tas saucās, bet piemēram futbolu uz tā ir ahūūna skatīties! Gan jau, ka hoķi ar būs.

Gaidu spēli! yo.

edit; shit, 3:0 pēc otrā Lokomotīve vinnē. Kkas nereāls. :D

Edited by MeGaPiiLe

Man gan patika! Viss ir kaa jabuut! Ko var gribeet ja dzeki tiko uz slidaam uzkapushi tikai! Vot visu mes redzesim tikai pec 3 nedeljam! no shodienas sastava puse apmeram tikai speles chempii! Ko var chiiksteet un piksteet,kaa to visi esportaa dara!

o rly? Un kur tad Znaroka solītais progress? Un, ka puse nespēlēs? Vācijai arī puse nespēja.

Sūdīga tā izlase ir. Znaroks visu rok vnk nost. Žēl, ka nevar atgriezt atpakaļ veco izlasi, kas bija pirms 9 gadiem, kas tajā laikā cīnijās gan ar krieviem, zviedriem un kanādiešiem. A kas ir tagad? Šogad atkal cīnīsimies par palikšanu a grupā? Skumji.

Es saprotu, ka ir forši būt tādam optimistam, domāt pozitīvi, viss būs , nu tik būs. Pēc čempja atkal būs nākošais - nekas, nākošajā čempī būs labāk. NEBŪS! Līdz ko junioru līmenis neattīstīsies, līdz ko juniori nesāks progresēt, nekas nebūs! Kur nu vēl ar Znaroku pie stūres!

edit; iečeko Vācijas izlasi! 50% jauni spēlētāji no Vācijas līgas, visi kapājās, visi grib tikt izlasē. OK, pagaidām neko nevar spriest, bet tad, kad rīt nāks klāt tā u20 maiņa, ja viņi necīnīsies, nekapās, ja komanda nesaņemsies. bb augstākā divīzija.

Edited by MeGaPiiLe

Sūdīga tā izlase ir. Znaroks visu rok vnk nost. Žēl, ka nevar atgriezt atpakaļ veco izlasi, kas bija pirms 9 gadiem, kas tajā laikā cīnijās gan ar krieviem, zviedriem un kanādiešiem. A kas ir tagad? Šogad atkal cīnīsimies par palikšanu a grupā? Skumji.

Es saprotu, ka ir forši būt tādam optimistam, domāt pozitīvi, viss būs , nu tik būs. Pēc čempja atkal būs nākošais - nekas, nākošajā čempī būs labāk. NEBŪS! Līdz ko junioru līmenis neattīstīsies, līdz ko juniori nesāks progresēt, nekas nebūs! Kur nu vēl ar Znaroku pie stūres!

bet mes jau nekad neesam spelejushi par medeljam! Uzdevums vnm maximali ir bijis tikt 1/4finalaa un tas arii viss uz ko lidz shim esam bijushi spejiigi! :khehehe:

Vasiljevs

,Sprukts,

Karsums,

Ankipans,

Brahmanis,

Bartulis

Skrastins

Ivanans

Daugavinsh

Shie visi ir droshi ka tiks sastavaa nu vismaz 80procenti no vinjiem toch! taa kaa neko nevajag spriest,pec shiim spelem! PAtieso speeku redzesim dazhas dienas pirms PC! Tapec nebojasim noskanju bet priecasimies par to ka mums vismaz ir tada IZLASE! Ir kam sekot lidzi,par ko iedzert,par ko pardzivot un par ko priecaaties! Mums tada ir! Pareikjini kada ir VACIJA un kada ir LV! Tas kas bija agrak,taa ir pagatne un vajag skatities uz shodienu,nevis ritdienu,kura var arii nepienakt! Znachoks zin ko dara!

Gan kadreiz,arii mums visas zvaigznes sakritis,kaa Belarusiem olimpiskajaas spelees pret Zviedriem!

Edited by GooD`MeN

jā, izlase ir arī Andorai :thumbsup:

ar Vāciju esam vienā līmenī, gan pēc savstarpējo spēļu statistikas, gan +/- pēc iihf reitinga.

ok, es tagad negribu neko spriest, bet noteikti, ka gribēšu, čempja laikā, vai pēc pēdējām pārbaudes spēlēm.

Brahmanis ar savu nodzerto plaušu ilgi neturēs uz laukuma, žēl, ka viņš Dinamo nepalika tikai dēļ fiziskā. Ja viņš smagi strādātu un visu darītu kā īstam hokejistam pienākas, viņš droši vismaz khl spēlētu, ja ne otrpus okeānam. Vismaz ceru, ka Edijs kaut ko parādīs. :)

Daugaviņš tas pats + ar savu pižonēšanu nekur netiks, izlidināja no AHL komandas atpakaļ uz OHL. Domāju nekas spožš no viņa nav gaidāms.

Ivanāns laikam nespēlēs.

Kaža 100% nav zināms, čalim PO'i.

Gribās Bārtuli redzēt, kā čalis kapās .. būs interesanti pavērot. :)

Par pārējiem neko nespriedīšu. :)

Žēl, kad Znača paņēma time-outu uz tāfelītes zīmēja un teica, kas katram jādara Vītoliņš. Tāpat visu Vītoliņš dara arī treniņos. :)

edit; yeah, es ticu, ka reiz pienāks tāds laiks, kad mums atkal veiksies un viss būs apasna kā tālajā '97, kad tikko tikām elitē. Bet kad? Tik tikko tikai bija nomaiņa no vecā sastāva uz jauno. Tagad izlasē ir sācies jauns cikls.

edit2; Kāds čeko KHL finālu? Paskatās kā ak bars beigās izvilka! :)

Edited by MeGaPiiLe

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...