Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

FBI :DD atkal tu saac izcelties :) No 7njiem ielaistiem 6shi bija vnk izspelets kaa no gramatas :) tikai tas no aizvartes bija galjimijs Juchera gols,bet tur jau tapat viss bija skaidrs, kursh kuru...Principaa ljoti labi ka Tellijam nesapisa status :) Jo Tellijs ariii butu tos 6shus ielaidis :) Protams neko dizhu shodien no Juchaka kastee neredzeejaam...Bet nekas :) Kadam tak ariii caurumam jabuut :)Taagad jabuut 2vaam uzvaram pec kartas,ja nee varam atlaist arzemniekus un treneet jauninjos..

Link to comment
Share on other sites

Es reālists, pēc grāmatas vai nē, viņš uz varoņdarbiem nav gatavs un reāli - iesūkā.

Viņš visas sezonas gaitā nav varējis vinnēt kaut vienu spēli, nu bļag .. kas tas par vārtusargu?

Nav tāds pēc grāmatas. Izvēlies pareizo pozīciju un tāda situācija neizvēdosies. Un kā jau teicu, komanda jau ar nav bez vainas.

Link to comment
Share on other sites

Vnk kad Juchers kastee man tada sajuuta, ka komandai zuuud parlieciba, visi saak uztraukties, ar HOLTU pagajusho sezon biaj savadak , musejie metaas uzbrukumaa zinaja ka HOLTS izruchiiis, ar Telliju kaut kas lidzigs, bet jaa Juchers kastee neparliecina, jo taas kustiibas ir tadas nestabilas,lai gana sezonas sakums ceriiigs izskatiijaas :(

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jā, Jučijs ir murds šosezon.

Piekritīšu Gūdijam - arī man šķiet, ka ar telkjū komanda jūtas drošāk, Un Jučijs varbūt arī neielaida mega taureņus, bet ne reizi tā pa īstam neizglāba. Atšķirība starp viņu un telkjū. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu taa palikushas preciizi 20 speles, tatad max 60punkti...

Atpaliekam pa 14pkt no playoff, tatad mums ir jauzvar vismaz kadas 13speles,okeej vismaz 9speles sanaak 6-pkt speles, tieshaakie konkurenti uz 7-8 vietu, , ja uzvaram visus un panjem vel kadas 4-5 uzvaras , tad playoff ir reali :) Mjaaaa....Vopshem tagad ir jauzvar Avto un pec tam Minsku , tad saksim cereet un sheemot talaak :) Shobriid tapat ir skaidrs janjem pedejaas vietas ieguveeja,ja negribam pashi palikt pedeejie un pec tam janjem 6pkt spele :) Nu uz priekshu...

Ritaa buus forshs duelis :) Telkvists pret Holtu :)

Link to comment
Share on other sites

Vakardien bija ideāla spēle starp Maskavas Dinamo pret Avtomobiļist , kura sākās ar 5:0 ,bet beigu beigās noslēdzās ar rezultātu 6:4. Ātrs hokejs un tiešām bija baudāms. Lieku visas cerības uz nākošo Rīgas Dinamo spēli , lai viņiem veicas tikt tālāk. Un cik īsti nobeidzās vakardienas Rīgas Dinamo spēle ?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...