Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Holts ir day to day, so es nebūtu tik pārliecināts, ka būs Lūsiņš vārtos. Turklāt, būsim atklāti- debijas spēle (nevis bullīši) čalim neizdevās- ok, tīru "taurenīšu" nebija, taču ielaida ripas, kuras varēja paņemt (pirmie vārti un caur kājsargiem). Masaļskis Jugras vārtos- visdrīzāk, pēdējo spēli aizvadīja OK. Lai gan nebrīnīšos, ja būs Birjukovs- čalim tomēr sniegums kudi labāks kā Edžum.

Šuplers pamatīgi izgāzās preses konferencē- uz jautājumu, kas ar Štālu, kāpēc neizsauc, atbildēja, ka Štālam trauma... Tajā vakarā Štāls LM rindās Belarusijā vārtus iemeta :superlol:

Link to comment
Share on other sites

Nebūtu Andersonam tā muļķīgā kļūda savā zonā, varētu teikt, ka teicama spēle. Lūsiņš jau krietni labāk nostāvēja, ļoti patika Reķis un Jēkabs. Karsums arī vecis- sitās līdz iesita. Savā ziņā labi, ka traumas vadošajiem- paskatamies uz Bukarta, Meijas, Džeriņa, Karamnova spēles laikiem..

Link to comment
Share on other sites

Viens gols tīri uz Holta, taču nevar cerēt uz uzvaru, ja paši varam tikai 2 ripas iemest.. Dārziņš pēc traumas izskatās labāk kā visi Karsumi un Suroviji kopā ņemti, Šuplera vietā uz vienu spēli paceltu ceturto maiņu augstāk, palaistu vienu KH RĪGA maiņu kā ceturto (piemēram, Vilkoitu un ko) un nosēdinātu malā Petrovicki, Karsumu, Ankipānu..

Link to comment
Share on other sites

Breeetz prichom te Petrovickis! Nizhivs mugjijaas lieki,nekas nesanaca,kaa parasti piedodami! Surovijam tik daudz iespejas bet kaa neveicas taa neveicas! Ankipans v isu laiku melno darbu dara,ko tu neredzi,taa kaa seedi biksees! KArsums nav tev Ovechkins,bet dara to ko var izdariit! Reali shodien Nizivija mainja kliboja,bet ar to esmu droshs ka citaas speleees gan vinji atversies! Troteru vajag augstaak pie Karsuma un Ankipana ielikt,jeb ideali buutu Petrovicki pie KArsuma un Ankas un Trotjiku pie Nizivija un Surovija! :)

Link to comment
Share on other sites

Petrovickis ir lēns kā Jūrmalas električka.. Centram, kuram jārukā abos galos, ir vajadzīgs ātrums, kas šim čalim vairs nav.. Surovijs jau 11 spēles mokās, cik ilgi gaidīsim (nemaz nerunājot par to, ka leģionārs..) Troters šo sezonu var norakstīt, jāskatās, ko nākamajā rādīs, pagaidām ir pārāk individuāls un priekš kanādieša netipisks vājš spēka spēlē.

Spēle jāvirza ap Sprukta-Dārziņa-Rēdliha maiņu + jācer, ka Hartigans atgriezīsies tik pat labs, kā sezonas sākumā, tad varbūt arī Ņiživijs un Surovijs sāks kapāt. Karsums, Ankipāns ar Džeriņu kā centru iet kā trešie (Petro krietni par lēnu energy maiņai), Petro, Bukarts, Meija (Karamnovs Petro vietā?) iet kā ceturtie.

P.S.

Neesmu Šuplera nīdējs, taču brīžiem liekas, ka čalis neko vairs nesaprot un ļauj visam savā nodabā izčākstēt..

P.S.2

Diezgan interesanti- kurš no DR spēlētājiem būtu tas, ko mārketingā pasniegt kā franšīzes spēlētāju? Pitsburgai ir Krosbijs/Malkins, Vašingtonai Ovi, Omskai Jagrs.. Ozo par vecu, ilgi vairs nekapās, Ņiživijs? Dārziņš? Rēdlihu trio? Varbūt kādu jauno aizragu- Soču, Cibuļski?

Link to comment
Share on other sites

Lai arī ko Troters rādītu nākamajā sezonā, tas noteikti vairs nebūs Dinamo sastāvā. Domāju, ka Šuplers Petrovicki nekad neliks 4.maiņā. Bet tad atkal nav īsti skaidrs, kur viņš īsti spēlēs, kad Hartigans būs vesels. Pagaidām izskatās, ka vai nu paliks ar Ņiživiju un Suroviju vai arī ar Karsumu un Ankipānu. Man jau ticamāks liekas pirmais variants(un tad Hartigans pie Karsuma un Ankipāna), jo man arī liekas, ka viņš galīgi neiederētos tajā maiņā. Varam jau te domāt savus variantus, bet zinot Šupleru, nekas te nahuj nav īsti paredzams. :)

Man liekas, ka vispār reti kurai komandai ir tādi izteikti franšīzes spēlētāji(un arī nav obligāti vajadzīgi). Katrā ziņā NHL komandām tādu ir krietni vien vairāk nekā KHL. Bet nu kamēr Ozo vēl spēlē, tieši viņam vajadzētu būt šim spēlētājam, jo viņš vēl joprojām laukumā apliecina visspilgtāk no Dinamo komandas + vēl viņa popularitāte(Jagrs tagad arī vairs pēc spēles nav krutākais Omskā, bet nu tieši ar viņu tagad tā komanda daudziem asociējas). Citus variantus pagaidām īsti neredzu.

Link to comment
Share on other sites

Lai arī ko Troters rādītu nākamajā sezonā, tas noteikti vairs nebūs Dinamo sastāvā.

Troteram (Holtam laikam arī) taču 2 gadu līgums, nākamo sezonu par 90%, ka redzēsim vēl šamējo sastāvā, jo pēc šīs sezonas šaubos, ka pircēji rindā stāvēs- statistika vismaz pagaidām ir viegli nožēlojama.

Protams, Ozo ir līgas līmeņa zvaigzne, taču, atklāti runājot, cik ilgi šams vēl novilks? Maksimums vēl 2 sezonas... Ja savu sniegumu turpinās uzlabot Dārziņš, tad viņš būtu ideāls franšīzes spēlētājs (vai Daugaviņš, ja pārceltos uz DR). Manuprāt, spēlētāju atrast nebūtu problēma- problēma ir DR mārketinga daļas vēlme/spēja to izdarīt un uzsākt.. Lai arī esam nepārprotami krutākie visā KHL mārketinga un sabiedrisko attiecību jautājumos, līdz Šveices, Vācijas, par NHL nemaz nerunājot līmenim vēl ļoti tālu.

Link to comment
Share on other sites

Ā, nu jā, nezināju par to 2 gadu līgumu. Līguma laušanas gadījumā noteikti būtu jāizmaksā smuka kompensācija.. Tagad jau liekas, ka nevajadzēja ar 23-gadīgu(laikam) kanādieti, kurš pirms tam nav spēlējis Eiropā, slēgt 2 gadu līgumu. Pēc statistikas jau izskatījās forši - kurš tur, laikam 6.rezultatīvākais AHL iepriekšējā sezonā.

Tagad Dārziņš tiešām izskatās stabili labākais uzbrucējs komandā. Bet nu kaut kā liekas ja Dārziņš, tad arī Miķelis, zin kā čomi.. :D

Tev liekas, ka Dinamo vispār vajag tādu franšīzes spēlētāju nākotnē ? Pagaidām Ozoliņu par tādu varētu nosaukt, bet nu jā, maksimums 2 sezonas.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Franšīzes spēlētāju var ļoti labi izmantot peļņai no suvenīriem, atribūtikas u.t.t., nemaz nerunājot par to, ka cilvēkiem patīk, ja ir glorificēts tēls, kuram līdzināties and šit. Turklāt, ja šis spēlētājs patiešām ir tik labs, var uzsākt normālu komandas būvēšanu ap šamējo, līdzīgi, kā notika ar Krosbiju iekš Pingvīniem.

Stulbi jau sanāca ar Troteru, doma bija laba- nopirkt lētu kanādieti ar labu statistiku, kanādietis pirmajā gadā uguņo un pēc sezonas pārdot par bargu naudu. Problēma tāda, ka ne vienmēr kanādieši uguņo uz Eiropas laukumiem. Un, ja arī Troters nākamajā sezonā ir Hossasveidīgs skoreris, DR neko no tā neiegūs finansiālā ziņā. Lai gan, arī Hossas gadījumā DR iegrābās- janvāra beigās vēl bija piedāvājums pārpirkt Hossu, bet DR atteica. Būtu piekrituši, normālu piķi uzvārītu vismaz.. Vispār jau pamazām var redzēt to, ka DR valdei no šām lietām ir maza nojēga, savukārt Sējējs drīzāk ir skauts, nekā tipiskais komandas ģenerālmenedžeris (vismaz NHL uztverē tipiskais).

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, par peļņu 'n' shit skaidrs, bet vajag arī atbilstošu spēlētāju, izteiktu līderi. Ja būs mums nākotnē viens tāds, tad, protams, jauki.

Pitsburga būvēja komandu ap Krosbiju(un arī uzbūvēja), bet tagad čalis principā spēlē kopā ar 3.maiņas uzbrucējiem(varam tikai iedomāties, kāda viņam būtu statistika, ja viņš spēlētu ar tādiem partneriem, kādi ir Avečkinam). :)

Varēja jau Hossu pārdot, bet nu tad arī būtu jārēķinās ar sekām sportiskajā ziņā(visticamāk tādas arī būtu). NHL vispār klubu organizācija ir n-tās reizes augstāka, katram ir sava vieta un uzdevumi. Rīgai un KHL līdz tam vēl dahuja. Man patīk cilvēki, kas saka, ka KHL drīzumā būs 1.līga pasaulē. Es nesaprotu, kas viņiem, bļed, tajā paurī notiek, ja tādas pērles spēj izspļaut.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Krosbijam jau tie partneri kā zeķes mainās, bet to var arī saprast- tam čalim noliec blakus kaut vai sētas mietu, tāpat punktus savāks.. Turklāt neteiktu, ka Krosbija partneri sūdīgāki kā Ovečkinam- tam pašam Knublem līdz tādam Malkinam kā līdz mēnesim (un ar Malkinu Krsobijs visai daudz uzspēlējis ir..). Turklāt bez Krosbija un Malkina Pitsburgai vēl ir Džordans Štāls, ks jebkurā citā komandā būtu nr.1 zvaigzne. Vispārīgi Pitsburga ir labi pastrādājusi un salikusi spēcīgu sastāvu, kas, vismaz uzbrukumā, ir labāks kā Capitals (Bakstromam vēl jāaug, Semins pārāk nestabils) . No otras puses, Caps ar Grīnu, Erskinu, Hananu priekšgalā ir jaudīgāka aizsardzības līnija, kā arī labāka energy maiņa .

edīte:

es par tām "KHL DA BEST" pērlēm vairs nebrīnos, it sevišķi pēc Sušinska izteikumiem pēc spēles ar Hurricanes.. KHL ir labi ja pāris komandas (OHK Dynamo un Ak Bars), kas varētu cerēt uz cienīgu startu NHL (protams, par play-off nerunājot), kamēr jebkurš NHL klubs būtu KHL favorīts.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Protams, Knubli ar Malkinu salīdzināt nevar, bet nu Krosbija maiņā parasti tomēr spēlē Kunics un Dipuī. Nedomāju, ka Bekstroms vēl par zaļu(23 gadi + jau 4.sezona NHL), jo mūsdienu hokejā tagad tendence ir tāda, ka jaunie tomēr diezgan izteikti dominē. Žēl, ka Stālam savainojums šosezon, citādi Pens noteikti būtu vēl labāki. Grūti spriest, vai Caps ir labāka aizsardzība, Pitsburgai tomēr ir Letangs, kurš vispār ir viens no stabilajiem Norisa kandidātiem(+ vēl Goligoski, Orpiks, Martins..). Ai, vispār diezgan vienlīdzīgas spēkos tās komandas izskatās(kā jau pāris iepriekšējos gadus).

Man liekas, ka OHK Dinamo NHL nevarētu uzspēlēt, jo viņiem vienkārši skills ir par mazu.

Link to comment
Share on other sites

Well, par tiem aizsargiem biju domājis tā, ka Caps aizsardzība ir jaudīgāka tieši uzbrukumā, kur Grīns ar partneriem izpaužas. Pens aizsargi ir tipiskāki DD tipa spēlētāji, kamēr Caps aizsargi ir jaudīgāki uzbrukumā un vairākumā it sevišķi. Par to jauno dominēšanas tendenci- fakts, bet no otras puses, mūsdienu hokejā parādās arī daudz 40gadnieku-līderu - kaut vai tas pats Lindstrēms, kas tikko nedēļas spēlētāja balvu saņēma. Bekstroms man tīri subjektīvi liekas vēl īsti negatavs NHL, nedaudz par "zaļu"- brīžiem liekas, ka viss ir bumbās ar prasmēm un talantu, pietrūkst vēl tikai tās nekaunības, azarta un niknuma, kas sēž katram kanādietim iekšā.. + līdera dotības..

OHK tieši būtu piemēroti NHL- aktīva spēle pretinieku zonā (presings), disciplinēta un agresīva aizsardzība, lieki nedomā uzbrukumā un rībina pa vārtiem, laba vārtsargu spēle. Nedaudz atsit Devils spēles stilu. Jau ir pierādījies, ka krievu tipiskais hokejs NHL neder (izņemot RW slaveno krievu maiņu 90tajos gados), neko tur daudz neizkombinēsi.

Starp citu, skatījies raidījumu ciklu par Pens- Caps pirms Winter Classic? Saucās laikam 24/7 Penguins- Capitals Road to Winter Classic, ja nemaldos, tad inperil.net varēja novilkt. Ļoti labi parādīja iekšējo vidi abos klubos + lieku reizi pārliecinājos, ka amīši spēj pardot jebko..

edīte:

ceru vismaz šogad sagaidīt Pens- Caps mačošanos finālā.. Lai gan nebrīnītos, ja atkal viena no šīm vai arī abas nemaz netiktu līdz finālam.

Edited by bReeTz
Link to comment
Share on other sites

Uzbrukumā Caps aizsardzība varētu arī būt labāka + šiem vēl tagad ir jaunais Karlsons. Ja Bekstrmomam nav tevis pieminētās īpašības jau tagad, tad vēlāk viņas attistīt ir baigi grūti.. Un Lidstrēms vispār ir fenomens, stabili pēdējo 20 gadu labākais aizsargs.

Disciplīna un tas viss atbilst NHL spēles stilam, bet es biju domājis, ka tieši uzbrukuma skills viņiem būtu par īsu. Tomēr grūti salīdzināt NHL komandu aizsardzību + vārtsargus ar, piemēram, Sibirj aizsardzības līniju. :)

Nē, 24/7 neesmu skatījies, bija gan doma paskatīties. Reklāmās jau izskatījās diezgan interesanti. Ir vērts skatīties ? Cik sērijas tur ir ? Inperilā atrod tikai 2.

Ar finālu tu laikam biji domājis konferences finālu. Man jau liekas, ka nav īsti svarīgi, kurā kārtā šīs komandas tiksies - tāpat būs afigenā sērija. :) Man austrumu finālā gribētos pingvīnus vs Flyers(ar noteikumu, ka Bārtulis tiek pie šprices). Būtu forši, ja Avalanche kaut kur tālāk par 1.kārtu tiktu, bet nu uz to cerēt ir naivi, rietumos ir nežēlīgākā konkurence. Vispār šis gads izskatās reāli pēdējais, kad Kaža varētu tā nopietni pacīnīties par bļodu. Džeks itkā ir iron man, bet play-off, kur notiek īstā cīņa, nav dabūjis tā kārtīgi uzspēlēt..

Link to comment
Share on other sites

Vienmēr jaucu NHL sistēmas ar mums pierasto play-off sistēmu, so man jūk tie konferenču fināli, kas nemaz nav fināli, bet ir pusfināli, lai gan gribas tos saukt par fināliem.. Bet jā, iesaku to 24/7- raidījumi pa pirmo, Irbe arī nedaudz papļāpā. Kopā ir 3 sērijas, pēdējā nav @ inperil.

Tas būtu visai ironiski, ja Kaža uzspēlētu play-off ar komandu, kas ir sastāva nomaiņas procesā un nekādus dižos mērķus neuzstāda. Austrumos jau vispār trakums, no vienas puses, gribas Caps-Pens, no otras puses, Flyers arī patīk. Rietumos atkal RW mans favorīts, jo reāli- Stars ar Kažu nekur diži tālu netiks visdrīzāk.. Lai gan jā, ideālais latvieša fināls- Stars- Flyers.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...