Jump to content
GIGN Forum

Miilu


_swallow.dll
 Share

Recommended Posts

man te ir kkas ko gribu zinaat !

peec kaada principa griezh mapes dee emaa ? kaa naakas , tas ka aztec dust un inferno ir biezhaak speeleetaas ? un kapee nav visas orig mapes, kas grozaas cstrike mapee ? nu taa vnk iet peec kaartas . visi chetau 747 utt ?

tas bij taads jautaajums tikai ! kaa jua redzat jaut ziimes beigaas !

bet ir viens ierosinaajums ! vai nevajadzeetu palaist visus ice world pool day utt apritee ? kam tas vajadziigs ? naktii kad speele rit 2 vs 2 biku traucee attaalums , kas ir atrodams aztecaa respavnojoties T baazee !

kaa jau meegjinu censties gigna labaa , es domaaju , ka tas arii vareetu pacelt csdm popularitaati , tas tach ir liels solis ! ne ?

p.s. sn00p xm nav pelniijis :/ vinjsh to komandu izmanto tiaki savaas interesees ! dienaa kad serveris ir pilns pie jebkuras mapes vinjsh liek mapi kaadu grib , es akal domaaju , ka xm vareetu izmantot briidi kad atbirst speeleetaaji , lai vinjus akal piesaistiitu , kopumaa , ja kaadam dod xm , tad tas ir taads admins , kas speelee naktiis , pa dienu pilniigi pietiek ar x_votemap ! godiigi sakot sn00p savu prioritaati izmanto vairaak nekaa vajag ! es vinju nenosodu , bet vinjam jau pirxti ir paaraak gaisaa !

p.s. sn00p ja lasi , tad man pret tevi nekaa nav , tas ir viena cita viedoklis , kas miiza pateikt sejaa , es nee ! jo man poooo :spam:

Link to comment
Share on other sites

+10 swallow'am. Pēdējā laikā mēdzu sēdēt pie kompja pat līdz rītausmai, un šad tad ne tikai CS, bet darot arī nopietnākas lietas, un mēdz būt pat tā, ka pub serveris ir tukšs un es eju mēģināt kaut ko darīt lietas labā, tajā pašā laikā CSDM'ā joprojām ir vismaz 5x5 ar swallow'u priekšgalā. Nu tas tik tā, tīri mani novērojumi.

Link to comment
Share on other sites

liels MIILU komentam !

censhos ! tas nekaadaa noziimee nenoziimee , ka man vajag xm ! es censhos buut godiigs , par cik man ir x_votemap , es pac tautai uzprasu ko veelas ! tad arii spriezhu , ja neatbild , protams lieku iecieniitaas mapes aztec dust2 , kas visiem patiik , bet vai tadas vajag dienaa ? nee , jo csdm ir pilns kaut vai pie italy utt ! bet ja naktii paraadiitos fy_simpson , tas buutu uz uraa ! es saprotu ka vinjas buus ar respawniem baazee , bet taksh tomeer inchiigaak , kas speejiigaaki , tas aizlien uz pretinieku baazi , bet tiem kas nee . tad es varu teikt , kaada starpiiba , vinji kaut vai aztecaa chiikst ka kkaadam aims vai wee haa

Link to comment
Share on other sites

:) I love eziic :*

sn00p tika nogruziits ! no taas puses ,kas saucaas tiesiibspeejiigi ! ja vinjsh italy mainiijaa uz inferno (italy ir laba csdm , jo tur jau galja vislaik ir ,kaa nekaa deeed machs) vinjsh mainiija uz infernoo , jau pirmajaa minuutee , ko es ar to gribeeju teikt !? to ka nu ja vinjam paiik infernoo tad lai tasaisa savu serveri kur ir inferno 24/7 utt

kaapee taads posts ? jo cik es zinu , daudziem cilveekiem nepatiik inferno , prieksh csdm vinja smird . atvainojos tam kas vinju ielika , bet nee , ar to mapi nav traapiits !

Link to comment
Share on other sites

nekaa paarmest nevaru , jo nedriisktu ! skaties pac , ja es tur esmu gandriiz visu dienu un ja man palaimeejas 1 reizii uzspeeleet italy tad tas ir liels sniegums , iespeejams , ka patiik infernoo , bet cik man naacies speeleet , tad visi (kad ir vote) no taas mapes nolec , "visi"vai nu izveelas aztec dust2 vai arii kko aizveesturiski neredzeetu kaa assault , esmu pietiekami biezhi dm , taapee arii taa apgalviju

p.s. par sn00p , kad tieshi man kkas radiisies pret vinju, tad es to doshu zinaat , bet pagaidaam es esmu pilniigaa mieraa attieciibaa pret vinju

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...