walcc Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Sakara ar to ka un manu pirmo topiku noviens neatbildeja taisu velvienu. Seit ir mans pirmais topiks. Tik talu pats tiku ka atradu ka man ir Genius Sound Maker 4.1 Uzliku vinam atbilstosus draiverus bet nelidz. Visi ControlPanel - Sound and Audio devices lodzini neaktivi un uzrada No Audio Device. Vakar uzliku parinstalet windu bet man pie 34min remaning uzmeta logu ka man esot kkads dzoistiks. Es uzliku lai to neinstale jo man tada nav un uz datora nav atrodams neviens softs prieks ta. Ta atstaju uz nakti lai instalejas. No rita pieejot pie PC viss bija tapat ka vakar. Viss apstajies pie 34min remaning. Sodien ap 12:00 uzliku lai dators iesledzas uz Debugging Mode. Aizgaja visa instalacija lidz galam. BET skanas nav. Izgaju Trobbleshooting ieks Sound and Audio devices un nepalidzeja. Nu tad ludzu kada cilveka gudro padomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 Es domaju te nekaadam iipashi gudram cilveekam nav jaabuut! Tev vissticamaak skanjas karte ir aizgaajusi labaakas skanjas mekleejumos! Spriezhu pec taa, ka peec lielaas pirmdienas veetras mana tiikla karte aizgaaja labaakos neta mekleejumos un kompis vinu prosta neatrod i vsjo! Ja tev vajag kaut kaadu uber skanju tad peerc normaalu skanjas karti un aiziet, ja nee tad ieej viekalaa pa 5-10ls panjem kadu lupatu un iemiici vinju savaa pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
walcc Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 Ja tev vajag kaut kaadu uber skanju tad peerc normaalu skanjas karti un aiziet, ja nee tad ieej viekalaa pa 5-10ls panjem kadu lupatu un iemiici vinju savaa pc! Bet kas pa vainu ir shai kartei? Genius Sound Maker 4.1 normaala karte. Ejosha bet manam kompiitim nedalec.. Datormeistaru vrbt jasauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now