Jump to content
GIGN Forum

Zbots+amxx


Recommended Posts

kr4 biju sataisijis zbotus serveri,protams nebija amxx,tanu saku 4akareties meginot uztaisit zbots+amxx

atradu pamacibu,ka vnk janem servera shortcuts,un tur pie find target japievieno +localinfo mm_gamedll "dlls/zbotcz.dll"

nu es ari pievienoju,iesledzu serveri,paiet dazas sekundes un serveris izsledzas ;(

pie mana FIND TARGET izskatas sadi "C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -game cstrike -insecure +localinfo mm_gamedll "dlls/zbotcz.dll"

moz palidzesiet kads? :/

Link to comment
Share on other sites

Pats arī kkad mēģināju pielikt ZBot`us serverim, bet nekad nesanāca. Man gan nepakārās serveris, bet vnk negāja boti. Pēc tam skatījos internetā un uzraku to, ka ZBot`i nav Metamod plugins un tapēc var neiet. Es tev iesaku izmantot Podbot MM, tie ir Podboti speciāli priekš Metamod. Es ar tiem mēģināju un viss aizgāja pa pirmo :)

Link to comment
Share on other sites

iesledzu HLDS,un hlds konsole ierakstu bot_add,botu pievieno un pec 2sekundem izsledzas araa :Dun kad meginu iet serveri ari izsledzas ara:D

P.S jaaniskal es gaju,to ko tu iedevi,neredzeju kur vajadzeja downloadot,iegaju cita sadalja kkas bija,bet nezinu kurs butu tas iistais :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

man vini saka automatiski pievienoties,ar to itka pietiek,paldies!:):thumbsup:

starpcitu,kad boti tur pa 4atu muld kko pa ENG,es varu ieiet faila,un izlabot tos failus,vnk ierakstit kko citu lai vini saka?un botu vardus drikst mainit?vai labak nevajag?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...