Jump to content
GIGN Forum

Pasacinja!

ExtraOrdinary
 Share

Recommended Posts

vislieliskaak sho uzdevumu izpildiija blondiine, kura churaaja burkaa no otra gala, liidz ar to netraapot vispaar un bebrs redzot vinjas ciitiibu un apnjeemiibu nosprieda, ka taa buus iistaa. Pa celjam uz maajaam...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

blondiine netiishaam paklupa, un bebrs uzkrita vinjai virsuu, un ar saviem asajiem zobiem paarduura vinjas kruutis, kas izraadiijaas baloni, bebrs sashutumaa noraava blondiinei visas dreebes un atklaaaajaas, ka blondiine nav blondiine, bet gan blondiinis blink.gif ....

Edited by HyperBoy

"jaa tipa ljoti logjiski. Un kad blondiine churaaja, GALIIGI nevareeja redzeet ka taa ir vinja. Kur nu!" said the narrator

bebrs tachu nav nekaads perverss tips, kam patiik skatiities kaa sievietes churaa burcinjaa no otra gala...(sashutumaa bljaava skatiitaajs)

Edited by HyperBoy

peekshnji bljaaaveejam traapija vecs zlaljais [iipashi puudeetais, prieksh sliktaam skatuves zvaigzneem] tomaats... meteeju neviens neredzeeja, jo uz skatuves staaveeja barinjsh jokdaru kas svilpodami truli blenza griestos!

Jankam shii izraade par bebru likaas garlaiciiga, tapeec vinjsh saaka skruuveet araa skruuves no prieksheejaa seedeklja...

jasaka, ka tuklais virins, kurs ar gruutiibaam bija ieterpies bebra kostiiminaa, briivajaa laikaa (kameer nestraadaaja teaatrii) maajaas skatiijaas shovu Mirijama. Shaja jucekliigajaa mirklii vins paspeeja nodomaat: "ble... mani filmee tam sovam ar transvestiitu."

Tas vinam lava saakt teelot veel labaak (viirela sleeptais sapnis bija foceeties kopaaa ar Arniju, iestaaties kaadaa Mormonu sektas novirzienaa un appreceet abas maasas Olsenas (virelim nepatika daliities))...

Vins izrieza savu spalvaino bebra kruuti un saaka deklameet:

"Augstu koki slejas ziemaa

Vienaa mieraa, vienaa ciemaa

Nemekleeju es te laimi

Bet gan satikt gribu Raimi

Kotdivuaaraa varbuut buutu

Labaak dziivot, to es juutu

Bet vai es kaads miikstais esmu?

Nee, es juutu svaigu dvesmu

She kur apkaart strauti chalo

Laachi tusee, zakji raljljo

Juutu sirdii priecinju

Un gribu apeest desinju"

Izsmeelis visas savas poeetiskaas dotiibas, viirelis noleema improvizeet...

,bet no muguras pieskreja kaut kads dzeks... vins sakera viru no muguras, pieliecas pie viira kakla un aizgaja... virs nokrita pie zemes... vins izskatijas zils... un beigu beigas izradijas, ka dzeks, kurs pieskreja no muguras bija vampirs - Džonatans.

Edited by Flea

Bet taa kaa visi jau zin ka vampiiru nav jau sen kopsh taas filmas kur divaas daljaas pashu pirmo vampiiru izniicinaaja vai arii kopsh "no kreeslas liidz riitausmai" seerijaam kur visaas cilveeki izkaava vampiirus un to gjeneraaljus taadeejaadi mees saprotam ka arii muusu varonis uzveica vampiiru - savu psihologjisko traumu ko bija guvis

virelis atmineejaas kadu filmu ko bija skatijies bernibaa: filma bija par 20 gadu amerikas mafiju kariem un drossirdigajiem policistiem. Toreiz vins skatoties filmu bija apzverejies nekad neslegt ligumus ar mafiju un klut, ja ne par policistu - tad vismaz par ugunsdzeseju.

Cirvis, zeltitaa kivere un piespraude pie krutiim bija tas kas viireli vilinaaja. Varbuut vireli vilinaaja iespeeja buut varonim... Vel viena iespeja ka vireli vilinaaja formas teerpi. Uz so jautajumu mees nevaram atbildeet (tas paligts shi virela spihologiska portreta noslepums).

virelis panema bebra asti kaa cirvi un metaas liesmas.

Viirelja muskuljotaas rokaam prasmiigi izmantojot bebra asti kaa cirvi driizvien krita pirmais aizkars shuupodamies un laiski taisiidams vilniishus gaisaa, kas viirelim uz briidi atgaadinaaja vinja kaiminjieni - kandzhas dzineeju, kurai arii pirms diviem gadiem izceelaas maajaas ugunskurs un vinja liigodamaas un degdama krita lejup. Pakaveedamies pie shiis domas tikai acumirkli, viirelis metaas virsuu arii otrajam aizkaram, kuru bravuuriigi pievaareeja. Vinsh...

savas domaas mijaas starp aizkariem un seksigo kaiminieni...

Virelim bija bail. Vins butu gatavs skriet vienalga kur, kur kajas nes... Vins gribeeja blaut...

Bet shie beerniibas sapni,kas veljoprojam vinu vajaaja - ticiiba taisniibas uzvarai, velme buut par sabiedriibas aizstaavim - vinu uzveica...

Virelis, kas tagad atcereejaas, kaa beerniibaa vinja vecaamamma uzlika vinam roku uz pleca un teica: tu nebuusi salasna, es redzu.Tev dziivee daudz kas prieksaa... Tu...

• 2 weeks later...

...kamer viirelis divainu sjas izteiksmi ,lidinadamies dīvainos textu atminās,staveja un blenza degošajos aizskaros-bebris tik vēlējās lai tas muskuļotais maigi viņa dupsi turošais vīrelis palaiž vinu vaļā.Bebrim prātā naca ideja tik uzspēlēt CS iekš cs.gign.lv , bet pacik nets bremžēja un atkal serverī nevarēja tikt iekšā viņš samierinājās ar likteni un iegrima, tumši brūnā, iedegušā virieša rokās un čieši aptvēra viņū, maigi vēdinot savu asti uzdzenot maigu dvesmu vilinošajiem aiskariem, lai tie nenodzistu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...