kroplisj Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 (edited) Ludzu visiem kam ne lenj izlasiet sito. es reali nesaprotu kas tur notiek? tsa ir par gx adminu un tsa tiesam ir interesanti. man sak likties ka tas lionz ir mazs berns kuram piesolija pa muti lai nenonemtu adminam acc http://gamerx.lv/forums/index.php?showtopic=7955 mani jau nobanoja par to ka laikam uz lionza skalji reju mans niks tur KaRoTe P.S. a un sry ka atkal gx. gribu lai tauta redz kas tur par sviestu notiek jeebaal! Edited September 3, 2008 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Kas liekas tas sasitas, ja neredzi savu vainu tad vienīgais kas ir mazs bērns esi tu. Redz lielais ļaunais onka konfekti atņēma mazulim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 es sāku lasīt to sūdu un sapratu, ka pilnīgs sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts