macho Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Tā kā es jahtoju, es domāju, ka man turpmāk ir jāraksta šādi Pein, tu aizmirsi vienu svarīgu lietu. Daudzi cilvēki ar seksu nodarbojas tikai tāpēc, ka kož Un tā kā tavā gadījumā sekss košanai netraucē, tad vispār lieliski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) Tu domā to triku ar cepurīti, kurai ir alus bundžas piestiprinātas un iet pa tiešo mutē. Tad tu sēdi krēslā un tev sūkā pim%$^? Jāāāa... priekš kam ted vēl mīlestību! Beefs P.s. un tu to dari uz jahtas okeānā un vel rokā turi makšķeri! Tā kā es jahtoju, es domāju, ka man turpmāk ir jāraksta šādi Pein, tu aizmirsi vienu svarīgu lietu. Daudzi cilvēki ar seksu nodarbojas tikai tāpēc, ka kož Un tā kā tavā gadījumā sekss košanai netraucē, tad vispār lieliski. Edited September 4, 2008 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 tas der vispār es biju domājis, ka cilvēki piedzeras un kļūst drošāki un dara visādas lietas ko skaidrā nedarītu. Bet arī tavs variants ir labs pierādījums tam, ka alkohols seksam netraucē, tieši otrādi - palīdz foršs komikss apmēram šajā sakarā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 No mīlestības. Nemīlot ir dzīvot vieglāk, jo tev nav piesaistības. Tu spēj domāt loģiski un racionāli. Mīlestība, emocijas = vājums. Nauda - spēks un iespējas. Sekss - pašsaprotami - bioloģiska vajadzība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now