Jump to content
GIGN Forum

Gps + Nokia 6120c


Teddy
 Share

Recommended Posts

gribētos uzlikt gps karti uz sava telefona - nokia 6120c, bet nezinu vai ir vērts mēģināt.. Tā tad.. man ir jautājums - vai vispār to var izdarīt uz nokia 6120c.. un vai vispār man gps strādās.. zinu, ir vaidzīga kaut kāda iekšējā antēna, protams, par kuru es pilnībā neko nezinu.. tikai aptuveni nojaušu, nezinu ko viņa dara utt.. man it kā uz telefonā ir kaut kādi gps dati, orientieri, kas iespējams varētu liecināt.. ka man ir iekšējā antēna... emm aii right? varbūt kāds gudrāks mani apgaismos..

Paldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

Tas ir tīri teorētiski. Atrašanās vietu tev telefons nosaka orientējoties no operatora torņiem. Uz mana ex N73 rādīja, ka atrodos Ulbrokā, lai gan biju Purvciemā. Ja tev telefons atbalsta (gan jau ka atbalsta būdams simbiānis) ārējo GPS antenu, tad tā ir pavisam cita aršana. A tā nav jēgas, tikai dakukuj GPRS noēd.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Mož es te nedaudz offtopikā, bet Telefona GPS ir bremze reāla, labāk ir nopirkt mašīnas or mača, nezinu, kr4 ir tāds sūds, manam sencim ir, tur + arī ir balls kas tev saka kur grieztie un pec cik metriem, kr4 baigi labs, bet telefona - šņaga!

Nu vēlreiz sorry par nelielu offtopiku1

Link to comment
Share on other sites

Uz Nokia E51 un Deadalive pieminētā Asus`a tas pasākums ir diezgan ātrs (lasītas atsauksmes), vienīgi par Nokia navigāciju ir jāmaksā (par balss tekstiem & navigāciju no punkta A uz punktu B. jāmaksā, ja vēlies to fīču).

Endijs_Dzerkalis, ar telefonu arī var piezvanīt, ne tikai navigēties, tāpēc loģiski, ka ir lēnāks. Telefons ir multitūlis, tāpēc arī lēnāks. Aight!?

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

nene, runa ir par to vai vispār var uzlikt, tas ka bremze un visādi citādi ir skaidrs.. ja gribi, tad normālu navigāciju, tad ir jāliek oziexplorers, kam, protams, kartes ir jātaisa pašam.. vnk, mani intresēja vai konkrētai trubai ir iepsējams uzlikt navigāciju.. un cik sapratu, tad laikam ir, bet ir vaidzīgs GPRS atbalsts.. par ko cash jau iepriekš minēja.. GPRS atbalsts man konkrēti neder, jo tomēr gribu bez i-neta atbalsta

Link to comment
Share on other sites

par moduli esmu informēts, pirkt tiešām netaisos, jo tiešām nav tā vērts, ja gribētu normālu gps ar ko ikdienā parvietoties, paņemtu, nopirktu portatīvo un uzliktu oziexploreri.. cik zinu visidēālākais gps kas ir.. vnk uznāca intrese vai var uzlikt normālu tomtomu... bez nekāda GPRS atbalsta.. cik sapratu iespēja tāda pastāv, bet tam ir vaidzīgas papildus izmaksas.. ko es netaisos maksāt.. ty, varat vērt ciet topiku..? :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

nekādiem mērķiem, vnk notestēt.. kā uztelefonu tas viss strādā.. cik paklausijos iauto.lv dzerstiņā, cilvēki ar tomtom kartēm veido maršutu, atzīmējot checkpointus un tāda tipa šitus, bet, tas tiek darīts uz nokia n95 telefona.. radās intrese vai uz manējā var kaut ko tādu uzstādīt..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...