Kefiirs666 Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Man ir tekstūru trūkums! Lietas, kurām man vajag tekstūras: * Ledusskapis * Mikroviļņu krāsns * Gāzes plīts * Gāzes balons * Traukiem (baltu tekstūru) Es meklēju arī FPSbanana, bet nebija neviena, kura man derētu Ja kāds uztaisīs normālu .wad, dodiet ziņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 vai tad tik gruti panemt no halflife wad??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Vai tad tik grūti pašam uzzīmēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Mape valve ir divas mapes cstrike un valve kuras ir daudz ezturas kuras var izmantot + ir tada proga wally ar kuras palidzibu pats vari taisit .wad failus - tik nofoce savu leduskapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now