Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Tagad es sevi nodirsiishu, lai pasttiprinaatu 1ajaa postaa izteikto pashapdirshanaas meegjinaajumu seviexhienee [paldies guru ojaaram par dziitajaam saknem sveshvaardu radiishanas maaxlaa, Tu ir mans elx], OK, meegjinaashu: Blja kaac es njerga, ka neiz'log'ojos, vai'man'dieninj' - buus jaasaak iet pie psihologa, bet ne pie kaktu daktera, ieshu pie Fedjas, vinjsh meistars visaas jomaaas, ir gan dr., gan habil., gan asoc.prof., gan maak.tais.krutk. ! Vsjo - es nahrenizeejos !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 a ko tu man iesaki dariit ? nu ja tev tas nav skaidri redzams ko dariit tad tu esi "lost man" + o515 ljoljiks ojaars nevienu no sveshvaardiem neizdomaaja. Ja tu maaki paplashinaat galotnes un salikt 2 vaardus kopaa tad es neteiktu ka tas buutu kaut kas jauns vai kaut kas iipashs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts