lomeris Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Sveiki Vakar uztaisiju sev serveri pēc Worma pamācības Vakar arī meiģināju ielikt pluginus (pēc Mr.Ev[!]L pamācības) bet nekas nesanāca šodien arī meiģināju bet nekā... Es meiģinu ielikt piem admin_gag ( http://yy.lv/download.php?f=160560 ) Bet kad palaižu serveri man rādās "invalid plugin" un nekas nenotiek P.s zinu ka esmu losis muļķis retards utt.... varat man to neteikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 omgZ, varbūt pluginus pa jaunam iemet??? ieej amxmodx.org .. noka4aa tadus un skaties,iet vai neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 hmm, varbūt pluginu neiliki plugins mapē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomeris Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 Nē es ieliku pluginu plugins mapē un arī pievienoju viņu pie plugins.ini bet neiet tikuntā Un pluginus kādas 5 reizes liku pa jaunu un nekas nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now