wallstreet1 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Sakot tā problēma ir tāda - man vaja RUS rakstību iekšā kompī .. ! KO lai es daru tagat. Kur lejuplādēju RUS rakstiibu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 WINDOWS'ā ir iekšā, to vajag tikai ieslēgt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 SHIFT + ALT tad varesi visu rakstit krieviski ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Nu viņam vispirms jauzliek tā krievu valoda, pēctam viņš varēs valodas pārslēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ir tak bījuši daudz topiku par šo tēmu Start > Control Panel > Regional And Laguage Options > Augšā , tabulā izvēlies Language > Deteils > Add > Input Language = Latvian , KeyBoard Layout/IME = Latvian > OK > izvēlies Latvian (QWERTY) un Spied OK > Restart PC un 100 % būs... šitas ir LV , Input language un Layout nomaini uz RUS un būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 (edited) šitas ir LV , Input language un Layout nomaini uz RUS un būs. wO VISS OKE tHXXXX ! Edited August 24, 2008 by wallstreet1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 Sry par 2x POSTU bet tagat tāda problēma Jūs visi noteikti zinat šo svītriņu kur atrodas uz Klavietuuras ---- / man vajag tādu pašu svītriņu bet uz 2x pusi.. bet tad kad spiežu tam paredzēto taustiņu man rādas šāds gļuks - ?? ĻOTI VNK... man šī simbola vietā spiežas šis - \ --- ?? Kaa to var izlabot.. lai man radiitos .. šis - \ nevis ?? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now