hakeris132 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 daudzi nemak uz IPB uzlikt skinus tape si pamaciba ir domata viniem Ja jums vajag pasu IPB tad -->IPB 2.3.5 nulled.RAR<-- Taatad lai uzliktu skinu jums vajag skinus tape seit var noka4at tos. -->SKINI<-- 1.Solis ejam sava Admin CP un ejam sadala LOOK & FEEL 2.solis Tad spiezam 3.solis Tad izdaram so un atrodam so failu, kas atrodas pie noka4ata SKINA 4.solis daram gandriz to pasu un atrodam 5.solis Talak spiezam 6.solis Editojam savu velamo SKINU 7.solis un tad pasa apaksa spiezam 8.solis Un viss beidzot spiezam uz to kas man sarkans iekrasots Ceru ka si pamaciba kadam noderes uzrakstiji peec iespejas saprotamak XD Ja kaukas nesanak PM /me Ja ir kada kluda tad tas tape ka rakstiju 4 nakti gaididams BMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slīpais Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Tak Kad lieku skina images man kaut kads eror uzmetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Varbūt padālīsies ar savu erroru? Nēesam jau zīlnieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Kādam noderēs šī pamācība Kāds errors? Edited October 30, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMXjunior Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Mēģināšu uzminēt .. Pievienojot bildes zemāk ir jānorāda kuram skin`am tās piederēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Iepazīsties ar vārdnīcu, visa skripta izpildei piešķirtā atmiņa tikusi izmantota, uzliec apache konfigā lielāku skripta izpildes atmiņas limitu. bļin, cik sakarīgi izteicos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 cepums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapsis Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 paldies man nodereja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slieka Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 es browse esu ielicies neieinsteletu zip failu un apaksa ielicis ta zipa nosaukumu un tad man paradas sads erors! There was no content in the file to process Kas man jadara lai ta nebutu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 There was no content in the file to process Kas man jadara lai ta nebutu?? Nav jāposto vecos topikos... Moderiem: lūdzu aizvērt šo tēmu, jo nav saistīta ar "Servera konfigurācija, plugini, etc..." P.S. Atbilde uz Tavu jautājumu =/ Iemācies angļu valodu.. plz.. Dzīvē noderēs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts