Birzix Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Sveiki. Man ir neliela neskaidrība par iepirkšanās laukumu. Tātad tā.. Pamācībā ir teikt, ka jāuztaisa abam komandām tas kubiks un tur rodas jautājums: Vai šajā kubikā cilvēciņš neiesprūdīs un vai varēs iziet tam kubikam cauri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predis Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nē ,taisi to kubiku ar aaatriger tekstūru un pēctam vienkārši uzliec func_buyzone (laikam bija pareizi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birzix Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Predis said: Hmm... bet kā taisa ar to tekstūru, es nevaru saprast.... Pēctam jau saprotu, ka jāņem tā komanda. Tas pats ir ar durvīm, es taisu ar sienas kubiku, bet nekas nesanāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Tev saka taisi brush ar aaatriger un uzliec tie to entity izvēlies func_buyzone un pie properties izvēlies komandu kura tur var iepirkties. Ja tu nezini kas ir aaatriger tekstūra tad pameklē google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birzix Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Takā es pagaidām protu uztaisīt tikai tukšu telpu, tad man no tevis teiktā ir melna bilde..... Kā var uztaisīt to brush. Pasakiet lūdzu skaidri un gaiši pa latviskam Iespējams, esmu jau lietojis to brush, bet nevaru jau visu ātrumā piefiksēt. Un un un man ir vēl viens jautājums, kā var uztaisīt sienas, lai, piemēram, viņā būtu maza ejiņa pa kuru var pārvietoties tikai tupus, un, piemēram, kā lai uztaisa dobumu sienā, kurā varētu ielīst. Es domāju paprovēt uztaisīt karti, kura derētu zombie modam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ar to pashu tuulu ar kuru tu sienas taisi. Ar to taisa Tos brushus.. sienas arii ir brushi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birzix Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 Jāuztaisa sienas kubs, jānospiež Ctrl+T un tur jāizvēlas func_buyzone ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ja sienas ir brushi, kas ir solid? K34up, pasaki kāda atšķirība vai iepirkšanās laukums ir ar aatriger vai vienkārši kādas sienas tekstūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) solid = cieta lieta/vai vienkarshi ciets? Brush arii attiecas uz sienam.. bet nu ja tev taa labak patik saukt, sauksim vinjus par: Solid Brush XD. Edited August 22, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 K34up, pasaki kāda atšķirība vai iepirkšanās laukums ir ar aatriger vai vienkārši kādas sienas tekstūru. tapēc ka func buyzone ir brush veida entity un taisot brush veida entity parasti lieto aaatriger lai to neredzētu. Es nezinu neesmu meģinājis ar parastām sienu tekstūrām, bet visticamāk būtu redzams buyzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Orly? AAATRIGGER ir parasta tekstuura, kas vienkarshi mapperiem ljauj atshkjirt entijijus no parastajiem brushiem. Cik es atceros, esmu meegjianajis ar citaam tekstuuram, man liekas, ka bija taads pats effekts.. es par to esmu 95% parliecinaats.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birzix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Neko nesapratu. Man ir vēl jautājumi: *Kā var uztaisiīt debesis?(Lūdzu paskaidrojiet kārtīgi! Jums jau viegli teikt, jo visu saprotiet, tādiem kā man no jūsu teiktā ir melna bilde!!!) *Piemēram, kā var uztaisīt visāda lieluma kastes, lai pa viņām varētu uzkāpt kā pa piramīdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Uztaisi to pashu sienu tikai zemaaku.. kubikveida un tev kaste gatava. uztaisi naakosho lielaaku.. un taa kamer tev rezultaats apmierina. Griestus taisi ar SKY tekstuuru. @never thought... ko tu spamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birzix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Uz 1x1 rūtiņas kubika var uzlekt ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Samazini Grid Size.. neprasi, kur to var izdariit.. pameklee pats hammeraa. 1x1 ruutinja ir 64x64 pa defu. So cik es atceros, nevar uzlekt. Ja samazinaasi grid 1x(32x32) tad varees. Karoch skaties pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birzix Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Nu skaidrs, liels paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 parasti izmēri zināšanai : 1)player ir 73 unitus jeb pikseļus augsts 2)pietupies player ir 37 unitus augsts 3)player ir 33 unitus plats 4)player var uzlekt uz 43 unitu augstas kastes (pa šo es šaubos) un ar duckjump uz vēlaugstākas. Pa šiem mērijumiem pameklē fpsbanana tur ir tutoriālis pa šo tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now