SaS^MAN Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 emm, taa arii tur tajaa wL veidotaajaa topikaa neko neatradu... TAD tieshi kuraa datumaa buus taa pirmaa seerija? Te ja uzraksta google pilni torrenti ar debiiliem feikiem. s04e01 IR YOOOO! beigaas novelc un aplauzies... (no fano.lv novilku, a tur blegj dzhima deelj ielikts, eemmm, jaaa, lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Es dzirdēju divas versijas. 26.augustā 1.septembrī Nu man liekas ka pirmajā septembrī nu ko neiesim uz skolu bet kačāsim pb s04e1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Nekur internetā nav patiesas informācijas par to. edit: kek, tiešām līkas rokas . pirmais ko biju vēris vaļā arī bija imdb. com, bet kaut kā neuzrakstīju to 4th season. Edited August 21, 2008 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Kad jūs vienreiz iemācīsieties meklēt? Tā vien gribas uzlikt wārnu. http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 raprock, tāds lil-prāvēderiņš esi. katrā ziņā .. 1. septembrī, kā jau Ali parādija, ir pirmā epa. 26. augustā ir iepriekšējās sezonas kopsavilkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Galīgi izkrita no prāta tas PB. Ja jau viņu neviens nevajā, tad tas vairs nav PB, bet gan Micheal revange or smth like that Vispar hvz Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Pb pat salīdzīnāt nevar ar lostiem un Stārgeitiem, protams, skatāms ir, bet tas nav uuberjoberisks seriāls, tā kā nav ko stresot par to pirmo epu P.S. un kā jau skams teica... nedomāju, ka te būs, kaut kas anrīl interesants, visticamāk, ka beigās tas seriāls paliks arvien neinteresantāks un neinteresantāks un to pagaidām "pierāda" Sāra. Edited August 21, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts