RJUURIKS RUPONS Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Īsāk sakot man trašdien 01:00-03:00 interneta provaideris mainīja IP adresi, no rīta cenšos piekonektēties IRC.lv Serverim, bet uzmet šo te - (22:32:14) Closing Link: ERNANDo[94.30.141.50] (You are not authorized to connect to this server) - (22:32:14) * Disconnected Tas kas zin kā šo risināt, rakstat, je nezinat, paklusējat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 k-line ip nobanots. maini ip, izmanto proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 ip nobanots. maini ip, izmanto proxy. n0r3k, bet tur jau ta fīča kad man šo nakt Interneta Provaideris mainīja IP, un itkā cik esmu pieredzējis, akd uzliek K-Line, tad parasti uzrādā kaut kādu iemeslu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 taisnība, kādreiz par blakus k-line bija iemesls, bet nu laiki ir mainījušies - neko nevar zināt. visticamāk, ka irc servera mājaslapa/forums būs īstā vieta, kur uzdot šo jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Nu es uzzināju kas par vainu, sazinājos ar IRC Operiem, variet vērt šito ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts