macho Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ( es jau uzrakstiiju paskaidrojumu betnu labi) ...mashiina neglaabjami tuvojaas federaalai bankai, kuraa naudu aizgaajis iznjemt bija valeerijs, lai vareetu atdziivinaat kaarliiti, kura liikji bija pakjeeris liidzi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Tad trakais vadītājs - ( kurš ir vadītājs, te to vārdu ir tik daudz un tas stāsts ir tik murgains, ka neko nesaprotu ) iebrauca bankā, protams, sasita savu jauno Mercedes CLK 55 un ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 P.S. Es izlasīju visu, kas ir raxtīts līdz 8 lpp., un vietām ir tāds sviests:( Es nez, maybe pamēģināt vēlreiz no jauna ar 4 - 6 personām un kaut ko mazliet sakarīgi, jo šeit ir tā, ka : Viņi gāja uz Vecrīgu un nākamais pierakstījis, viņam klauvēja pie durvīm - šits Es iedomājos, ja šāda būtu luga un viņa būtu jānospēlē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 17, 2005 Author Report Share Posted January 17, 2005 ...un pec avarijas mersis peekshnji uzspraaga, paskjaidot Valeeriju, kaa arii jau viegli iepuvusho Kaarliiti. Viens ritenis no spradziena maucaas pret netalu atrodoshaas slimnicas logu. Laimigas sagadishanas peec ritenis neskara nevienu tanti vai onci, bet gan nosita palaataa guljosho Kolju. Tik zakjis rozaa stringos nobrinijaas WTF? ROTFLOLO? lol omg liek pwnt!!! Kas notika talak ar zakji, par to veesture klusee... gaidam nakamo staastu, shis ir izsmeelis savas gudriibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts