LaNCe Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Nu ta sveiki!!! Man ir jums tads lugums dabut admin tiesibas uz gign serevra! Butu labi ja butu iespeja pielietot sadas lietas [arr slay slap kick map] Lainpratiga veida tiesibas nepielietsu !!!! Meginasu vinas izmantit labos nolukos!!! Varat doot man parbaudes laiku!!! Ceru uz jusu atsauksimi !!! plizz bez flood!!! Konkretas lietas rakstat !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 NEIESAKU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 Nu ja seit jau paradas saustarpejas domstarpibas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Nu ja seit jau paradas saustarpejas domstarpibas !!! tu esi kaukaads puisis-konstateetaajs vai kaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 Hmm it ka esmu puisis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATILDE Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Kaut ko jau vareetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Rec bet ne uz pilnaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Ej jau it ka nemaz neprasu pilans man pietiku ar [kick slay slap map arr] !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Nu ja seit jau paradas saustarpejas domstarpibas !!! Nu tad lai visi saprastu, izstaasti par kaadaam "domstarpiibaam" ir runa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Visiem nav jazin musu savstarpejas problemas !!! Lai viss paliek ta ka ir !!!] Seit jau itka ir runa par admin tiesibam nevis par savtarpejam probelmam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 From: edgars egle <[email protected]> To: "[email protected]" <[email protected]> Sveiks worm te tevi trauce LaNCe!!! mna tev ir loti liels lugums iedod plizz admin tiesibas !!! Ja gadijuma kas uzreiz varesi nemt nost plizz!! busu tev loti pateicigs !! Ja kas es speleju uz nika Pezvestite !! gfaidu atbildi !!!! http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=4&t=298 "Gadijumi iz dziives kuri PILNIGI NOTEIKTI nedabus tiesibas: ... 6. Puisis kursh suuta man emailus" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 O ho ho !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 eeeee... stumbrs ?!?! tas laikam worms....... hz..... neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Visiem nav jazin musu savstarpejas problemas !!! Lai viss paliek ta ka ir !!!] Seit jau itka ir runa par admin tiesibam nevis par savtarpejam probelmam !!! Ir runa netikai par tiesiibaa, bet par vispaareju cilveeku, jo no taa arii atspoguljosies tas kaa tiesiibas tiks lietotas, tu jebkuraa gadiijumaa dabuusi banu kaa es tevi tur ieraudziishu, jo nejau taapatvien tu tikki atskaitiits no [Ex-Scalpo], pirms taisi "suudus" padomaa kaa tas veelaak var tev atspeleeties btw sveiciens no arta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Par e-mailu gan vareeja parekties Nja un vajadzeeja jau vispaar izlasiit tos noteikumus bet nu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 hmz dEus neko smiekliigi es tur nesaskatiiju... eee Jin ja pareizi sapratu tad kad nakoshreiz Lanci sastapsi GIGN servakaa vinjam bans garenteets ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 smiekliigu tb Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Nu gan Jin tu maki biedet !!! Ui ja jau pats Jins biede tad jau es gan nekad muza uz gign serevra vairs neparadisos !!!! LOL LOL LOL Lotto!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaNCe Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Varetu plizz sagaidit kautko konkretaku !!! Gign memberi atsaucas plizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 mhmm! zinu ka neesu no GIGN, bet esmu redzeejis vinju speeleejot un man liekas kaa cilveeks vish arii ir normaals . Shim gan vareetu kaut ko iedot, bet nu es jau neko nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarge Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Mjaa Lance neizskataas kaitiigs dzeks Kaut kaadas tiesiibas jau mosh vareetu iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 1-kart man jau zaebalo po nature visi shitie tiesiibu requesti 2-kart es jau ieprieksh esmu bridinajis lai man privaati neko neprasa, parsvaraa tas noved tikai pie taa, ka man samaitajas iespaids par cilveku 3-kart neredzu nekadu iemeslu lai dotu arr, slap un map 4-kart shadas tiesibas uzliek pienakumus... lielaka dalja, kuri ir shadas tiesibas dabujushi, pilnigi vai daljeji ir ignorejushi to ko es saku (kaut vai njemsim veraa to reizi kad es prasiju samaxat 3,5ls no adminiem, bet kad es redzeju ka admini nespees savakties, tad arii no vote-adminiem prasiiju... izradijaas ka tie arii maukulji visi ir) moraale - kamer es nebushu parliecinats par cilveka garigaam un intelektualam spejaam, tiesibas nebuus... lielakas ko varu piedavat dotaja mirklii - vote. apelacijas netiek pienjemtas paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 ak jaa, veel gribeju informeet kaa notiek tiesibu pieskirshana, tb ko es njemu veeraa: 1-kart un galvenokaart es njemu veraa komandas intereses (ja kads iebilst pret tiesibam, tad tiesibas netiek pieskirtas, ja kads saka ka vajag dot, tad es dodu) 2-kart es njemu veraa pazistamu cilveku viedokljus 3-kart, ja nevaru izlemt peec cilveku teiktaa, njemu veraa savu viedokli kursh parasti ir noraidosh (sorri, taads nu es esmu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts