tomix1 Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Lieta taada! Man vienu dienu sanaca nereali daudz virusi, briesmigakais no tiem bija virtumondo! Slavenais nods neko neavreja palidzet, viss ko darija atrada sevi virusu Tad dabuju progu trojan remuver un nopirku antivirusu pc tools un visu dabuju ara! Nu domaju beidzot viss kartiba jaiet CSa! Bet problema tada, ka man skana tada tizla! Pats sevi es nedzirdu, bet visu laiku tipa kaut kur kads iet, bet tas isteniba ir otra mapes puse! Dziesmas, kas man PC ari skan taka vannasistab! Pie AC97 Audio Configuration visu salku, lai ir normali nau nekadi efekti uzlikti! Bet tikunta skana ir tada tizla! Vai kads var palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Pārinstalēt/updeitot audio draiverus nemēģināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomix1 Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 Nemeginaju, bet pameginasu! P.S Man tur rada tadu neuzinsteletu lietu "SM Bus Controller" un es vinam nekur driveru neavru atrast. Tas ir kaut kas svarigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now