Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 taaks man tieshi orkaana dienaa sanaaca safocheet paris bildes ,zheel bet iipashi kruti skati nav ,jo uz laabaakajaam bildeem baterijas noseedaas bet nu paaris bildes varu ielikt.... P.S man teiksim nets paraadiijaas tikai shodien no riita ,un elektriiba ~ vakar nakt 3jos, bet vienalga es gandriiz nojudzos 3,5 dienaktis bez elektriibu ,psc neko citu nedariit kaa tikai dzert un speeleet zoli.... un galveinais ,kad atkal sola shonakt ap vieniem ....es vairaak neiztureeshu bez elektriibas ,kaa juus? varbuut shajaa topickaa ,vareetu salikt bildes(kam ir) ar orkaana postiijumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 http://www.meteo.lv/pss/pss2.gif paluuk so ! pagaidam izskatas ka bus lidzga vetra !!! mani sis problemas neskara ( tas ga labi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 shitas pie autenes(talsos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 tjipa tas ir jumts ,talsu kincim...bet ir aizpuusts kaadus metrus 20 m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nu shite tikai taads smiekliigs skatinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nu te nav komentu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 tjipa pie 2 vsk . parks ....tur vienvietus kaadi 5 koki nogaasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ir OK tas kinoteatra jumts un tas koks pie pasas majas no asvalta izrauts !!! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 veestures piemineklis-soda priede... bet vai taa shobriid vareetu saukt par soda "priedi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 es jau beedaajos kaa cilveeks dziivo bez elektriibas un neta. must be fun bet tie koki forshi izskataas pacheko veetras topiku tur anfisa linku iedeva - tur bildes no riigas. paaris baigi labaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nja koki smuki. itsevishkji tas koks kas no asvalta .. vo vo, un jums jau laikam uz skolu arii nav jaaiet ... nu itkaa laukos jau nav, bet es jau nez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 teiksim ja talsos ir kaadi ~ 7 parki tad katraa ir nogaasti apm. 15-20 koki ....zheel ,ka baterijas fochikam noseedaas un uzlaadeet jau ar nevareeja ,jo elektribaas taksh nebija untad kad elektriiba paraadiijaas viss jau bija novaaksts aa bija veelviens labs skats uz Kr.Valdemaar ielas kaadi 7 elektribas stabi smuki pa rindinju sakritushi ^_- smuks skats..... aha ,anfiss tas ,ka tu taa domaa ,tas nenoziimee ,ka taa arii ir!!!(domaats par tiem laukiem) aa ,starp citu videneem laikam ir jaaiet skolaa ,pamatskolaam nav (laikam) vakar skolai ar nav (i think so) bet ,lai nu kaa es jau Talsos nemaacos ,es maacos Ventspilii ,bet mana skola ir apludinaata ,taaka man shonedeelj nav jaabuut Ventspilii ,bet gribeeju buut veetras vakaros ,gribeejos ljoti redzeet smuko juuru ,droshivien skats ....mmmm Bet nu ceru ,ka shonakt atkal veetra neebus ^_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 man arii zela ka tavam focukam batene nobeidzas !!! tadi skati varetu buut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 darek, dienaas tu buusi talantiigs fotograafs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 heh .es pamodos un viss bija ok ,elektriiba un nets gaaja tad jau var noprast ,ka laikam shonakt veetra nav bijusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now