X ID Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Tu neesi tā smagāk uz galvas nokritis? PHP <? header ("Content-Type: text/plain; charset=utf-8"); $sql="SELECT id, virsraksts, raksts, laiks, COUNT(k.id) AS c FROM `jaunumi` j LEFT JOIN `komentari` k ON (k.raksta_id=j.id) GROUP BY j.id ORDER BY laiks DESC LIMIT 4"; $res=mysql_query($sql); while( $row=mysql_fetch_object($res)){ echo " ID: " .intval($row->id)."\n Virsraksts: " .htmlspecialchars($row->virsraksts)."\n Teksts: " .htmlspecialchars($row->raksts)."\n Komentāri: " .intval($row->c)."\n\n " ; } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 (edited) lūdzu http://paste.php.lv/7841?lang=php un pamēģiniet tajā vietā kur rakstīts te_komentaaru_skaits 118. rinda Edited August 15, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Šitādus topikus varbūt pārvietot uz programmēšanas sadaļu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 (edited) programmeešanas sadaļa vairāk jau uz C/C++ un tādām valodām, laikam. nu nez ,var jau pārvietot http://paste.php.lv/7841?lang=php Edited August 15, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Bļin, man nav ko teikt... Man šķiet es savam kaķim ātrāk iemācītu iekurt ugunskuru, nekā tev nokopēt gatavu kodu un ielikt to pareizā vietā. Es tev iedevu sql pieparasījuma piemēru, pēctam vēl gatavu skriptu, nemaz nerunājot par citiem cilvēkiem, bet tev tāpat nepielec, vai arī tu nemaz necenties iedziļināties (copy&paste). Edited August 15, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 (edited) nejau es vainīgs, tajaa kodā ir kkas greizs, bet nesaprotu kas Edited August 15, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Tas kods, ko tu mums rādi nav pat līdzīgs nevienam, ko kāds tev deva. Tas ir tas pats, ar kuru tu jau sākumā pie mums nāci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 nu tajaa kodaa nau ieklauti jusu, kodi, vnk ludzu paradiet ka jus varat, es visu veidus esmu izmeginajis, man vai nu errors, vai 0 iekavaas, tukshas iekavas, bet attieciigo skaitu komentaariem neesmu speejis dabuut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now