SkaM^ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jaa, tf2 būtu lielaks funs. Jo tur serveri var sanākts vairāk cilvēku un daudz recīgak var sanākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Varbūt uzrīkojam tādu pasākumu kā pirms, saviem, apmēram 4 gadiem, kad visi Tornado savācās un kapāja. Pirms tam jau webā sadalīties komandās un spēlēt LANā. Mazs dūriens mugurā Liepājniekiem, bet nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Jā, spēlēt datorzālē, kur ir mazie urlēni ir piesmirdinājuši gaisu, ir nenormāli forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Lol. Vai tad toreiz bija tik traki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Tur nav tāda iespēja kā "svaigs gaiss" tur pastāv tikai mazo zadrotu piesvīdināts, piepirsts gaiss A toreiz - hmm nemaz īsti neatceros, bet katrā ziņā tad jau labāk kāds noziedo savu dāču, paņems ruteri un uztaisīs lanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Nee, lai ir CS, nekaadu tur tf2. Lai ir kaa visus citus gadus! Davai, biij jau uztaisiits topiks, bet ^ali^ pateica, ka mums smird kaaju nagi, un aizklapeeja topiku nee, tieshaam ALLSTAR game vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 . Btw, ja kaads man dos pravas es varu noorganizeet. vot psc es pateicu ka pietisk adminu serv kas ari ir pietiekami , uzreiz es esu slikts gl kas par gign allstars es nesen ar atcerejos par tadu stellu uzrakstiju macho bet vinj6 teicu nah Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 kas par gign allstars es nesen ar atcerejos par tadu stellu uzrakstiju macho bet vinj6 teicu nah paskaties kad shitas ir rakstiits un kad tu ierakstiji . Un shitas nebija nekas aizvainojoshs domaats, nemiiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now