#wL.Media Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Tātad doma ir tāda man cs'u spēlē miljoniem un cerība ka varētu tikt tālāk no latvijas kaut kur un braukāt uz visiem tiem NCPL, CPL , EWSC turnīriem ir neiespējami tādeļ vēlētos atgriezties vecajā labajā wc3 konkurence latvijā nav liela un tikt tālā ir iespējamāk par cs'u + pats geim pleis :> patīk. Uzradās jautajumi nekad netā nebiju spēlējis nu vsp tikai uz diska nu kur misjas jāpilda ja nu vo varat man ieskaidrot :> 1. Kā notiek lan turnīri (19oktorbrī gg.lv būs wc3 lan domāju braukt) pēc kāda principa viss notiek 2. Jābūt wc3 reigin of chaos or frozen thorn 3. Pasakiet kādu wc3 portālu latvieŠu kur var lasīt svaigākos wc3 jaunumus + ziņas + taktika kar4 portālu :> www.wc3.lv zināms jau 4. agrāk atceros ka ar draugu 1on1 battle.net'ā spēlējām tur tipja kādu laiku (minūtes) ceļam visu un tad ejam Šķaidīties vai princips palika tas pats? Ieskaidrojiet man jo piemirsās viss Šitas :> Bet spama, mata, flooda, daunisma Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 1. Solo aka 1x1 2. abus keyus vajag lai spēlētu oficiālajā serverī 3. wc3.lv ir principā vienīgais 4. wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 nu vo solo 1on1 bet kā notiek? Tipja jebkurā mapē sarunā spēlēt tad kādas 10-20minūtes ceļ pilsētu un taisa karavīrus un tad iet uzbrukumā ja? vai kā Lūdzu sīkāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Tipja jebkurā mapē sarunā spēlēt tad kādas 10-20minūtes ceļ pilsētu un taisa karavīrus un tad iet uzbrukumā ja? vai kā Lūdzu sīkāk Parasti mapes izlozee peec izsleegshanas principa vai vienkaarshi sarunaa un nekaads tur 20min celj un iet uzbrukumaa nav, vnk. attiisties, creepo (kachaa herovu) un ej heraso (traucee attistiibu aka uzbruuc) pretinieku. Geimi parasti iet no 3min (absoluuta nooba gadiijumaa) liidz pat 40min. Nu tu palasi wc3.lv un sapratiisi visu. Vispaar ja tev nav ljoti laba domaashana un liela pacietiiba vari nemaz nesaakt nopietni speeleet, speele kaa taada ir ljoti gruuta, jo visu laiku jaadomaa, nevar nemaz saliidzinaat ar cs. Man zaebal shobriid rakstiit taadeelj rakstu bez miikstinaajumiem un nepaarlasiishu. Ja kas, jautaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilrich Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 šaubos vai mēs atmetīsim CS pirms 5 mēnešiem domāju ka arī esmu atmetis.. pirms mēneša atsāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 pirms 5 mēnešiem domāju ka arī esmu atmetis.. pirms mēneša atsāku Es nesaprotu. Kā no cs var būt atkarīgs? Varbūt no datorspēlem ir atkarīgs, bet ne no cs... Piemeram, man šausmigi riebjas cs. Un es gribu redzēt ka tu, 2012 gadā teiksi to pašu "šaubos vai mēs atmetīsim CS." Jo varu saderēt, to pašu teica par Duken nuken spēli, kad paradijās. Bļe, kautko samurgoju 5:40... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ScH1Zo^ Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Man jau patīk spēlēt cs ! Ta4u būt atkarīgam ir bišku pa traku. Es jebkurā brīdī varu atmest savai spēlēšanai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 piekritu skam.. No cs shaubos ka var but atkariigs ( iznjemot mazinjos, kam patik saut nost) Speleju for fun.. Max 2h! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Eu jūs kaut kā nepamanījāt to ka aiziet offtopicā??? Eu varat pateikt, kur šajā spēlē ir kādi latviešu turnīri?? Varētu atsākt un paprovēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ja atmestu Cs, un pievērstos wc3, tad noteikti tikai uz dota all stars mapēm un spēlētu caur garena. Neesmu gadu spēlējis wc3 :/ Vispār laba ideja ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Pathetic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 da nu labak atmest visu un nespelet vispar neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorilla Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Piekritu varu atmest jeb kura bridi speleju for FUN !! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts