Jump to content
GIGN Forum

Atmetam Cs?


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Tātad doma ir tāda man cs'u spēlē miljoniem un cerība ka varētu tikt tālāk no latvijas kaut kur un braukāt uz visiem tiem NCPL, CPL , EWSC turnīriem ir neiespējami tādeļ vēlētos atgriezties vecajā labajā wc3 konkurence latvijā nav liela un tikt tālā ir iespējamāk par cs'u + pats geim pleis :> patīk.

Uzradās jautajumi nekad netā nebiju spēlējis nu vsp tikai uz diska nu kur misjas jāpilda ja nu vo varat man ieskaidrot :>

1. Kā notiek lan turnīri (19oktorbrī gg.lv būs wc3 lan domāju braukt) pēc kāda principa viss notiek

2. Jābūt wc3 reigin of chaos or frozen thorn

3. Pasakiet kādu wc3 portālu latvieŠu kur var lasīt svaigākos wc3 jaunumus + ziņas + taktika kar4 portālu :> www.wc3.lv zināms jau

4. agrāk atceros ka ar draugu 1on1 battle.net'ā spēlējām tur tipja kādu laiku (minūtes) ceļam visu un tad ejam Šķaidīties vai princips palika tas pats?

Ieskaidrojiet man jo piemirsās viss Šitas :>

Bet spama, mata, flooda, daunisma

Link to comment
Share on other sites

Tipja jebkurā mapē sarunā spēlēt tad kādas 10-20minūtes ceļ pilsētu un taisa karavīrus un tad iet uzbrukumā ja? vai kā

Lūdzu sīkāk :blink:

Parasti mapes izlozee peec izsleegshanas principa vai vienkaarshi sarunaa un nekaads tur 20min celj un iet uzbrukumaa nav, vnk. attiisties, creepo (kachaa herovu) un ej heraso (traucee attistiibu aka uzbruuc) pretinieku. Geimi parasti iet no 3min (absoluuta nooba gadiijumaa) liidz pat 40min. Nu tu palasi wc3.lv un sapratiisi visu. Vispaar ja tev nav ljoti laba domaashana un liela pacietiiba vari nemaz nesaakt nopietni speeleet, speele kaa taada ir ljoti gruuta, jo visu laiku jaadomaa, nevar nemaz saliidzinaat ar cs. Man zaebal shobriid rakstiit taadeelj rakstu bez miikstinaajumiem un nepaarlasiishu. Ja kas, jautaa.

Link to comment
Share on other sites

:) pirms 5 mēnešiem domāju ka arī esmu atmetis.. pirms mēneša atsāku ;)

Es nesaprotu.

Kā no cs var būt atkarīgs? Varbūt no datorspēlem ir atkarīgs, bet ne no cs... Piemeram, man šausmigi riebjas cs. Un es gribu redzēt ka tu, 2012 gadā teiksi to pašu "šaubos vai mēs atmetīsim CS."

Jo varu saderēt, to pašu teica par Duken nuken spēli, kad paradijās.

Bļe, kautko samurgoju 5:40...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...