Jump to content
GIGN Forum

[help] Sakaraa Ar Multikill/ultrakill Utt


Recommended Posts

hi all.

kr4.. jautaajums ir taads:

speeleejot manaa serverii biezhi vien teksti Ultrakill/multi kill utt sapluust kopaa ar Best score... un tas ljoti kretinee.. kaa var tos tekstus multikill utt uzlikt nedaudz zemaak.. ~ 1cm, taa lai nesapluust.

ljoti luudzu - paliidziet!

Link to comment
Share on other sites

Ra[a]puli... redzi. Es vinjam iedevu šo. Tur nekas vaardisks ieksha nav jaaraksta.. vinjsh erroru metiis.. jaaedite jau esoshaa funckija.

Kur float:x=## > Tas ir platums un float:y=### garums.

So tie tikai jaamaina.. visu vajag atstaat pa defu. Paskatoties uz jau dotajiem funkcijas parametriem var redzeet, ka tu nekaadi "Float:" "fadeintime" e.c nav. Pirmie 3 parametri ir jaizlaizh.. jo taa ir kraasa.. taa lai paliek pa defu, bet 4. un 5. parametrs ir japamaina> Searchojot tu izmainiiji tikai pirmo "set_hudmessage".. bet tur kaadas 5 bija. Labi saaksim ar 1.:

set_hudmessage(0, 100, 255, 0.05, 0.50, 2, 0.02, 6.0, 0.01, 0.1, -1)

Saliidzinot ar funkcijas parametru paraugu:

set_hudmessage ( red=200, green=100, blue=0, Float:x=-1.0, Float:y=0.35, effects=0, Float:fxtime=6.0, Float:holdtime=12.0, Float:fadeintime=0.1, Float:fadeouttime=0.2, channel=4

Mes saprotam, ka pirmie 3 parametri ir kraasa... pec tam naakoshi 2 ir atrashanaas vieta uz displaya. Pec tam iet effects.. par to varat lasiit vairaak pie funkcijas..(links ko iedevu ieprieksh.. kaut kas tur mirgo e.c XD). Pec tam naak ilgums cik effekts buus(Float: noziime, ka skaitlis jaabut decimaaldaljai). Peec taaam naak laiks cik ilgi vispar pats teksts tureesies. fadeintime - cik ilgi teksts smuki iefeidos(transperency no neredzema liidz pilniigi redzemam) un tas pats tikai kamer vinjsh izfeidos(vica versa :o). Ir 4 kanaali.. cik atceros 2hud messages var pa vienu kanaalu iet.. so liekot -1 vinjsh automatiski izveeleesies briivu kanaalu.

Pec visa shii murga cilveeks ar IQ lielaaku par 80 sapratiis, ka jaakjeras klaat 4. un 5. parametram. -1.0 noziime, ka message buus centraa. Ja paeksperimentee ar tiem skaitliishiem.. protams nokompileejot pluginu un nomainot mapi. Tad pa 10min vajadzeetu apjeegt kaa vinji darbojas. To ieteicams mainit noteiktam hudmessagam.. pieram tev tur, kas gaaja virsuu. Uzliec vinjiem vienu kanaalu un iespeejams tikko naakoshais paraadiisies ieprieksheejo izdzeesiis.. ja tas variants nepatiik tad atrodi show_hudmessage("TEXTS") teksta vietaa jaabut tam zinjojumam kursh raadiisies. Ja tu nav teksts iekshaa tad pameklee format() funkciju nedaudz augstaak. kur ieksha kaut, kas liidzigs tam tekstam buus. Ja atrodi iisto tekstu, tad meeklee pirmo set_hudmessage VIRSU show_hudmessage. Tur arii maini to 4. un 5. parametru.

Luuk... ar sho pietiku, lai pats tiktu ar visu galaa :).

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...