marens8 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Čaw. Vai kāds nevar iedod country_kicker kurš pieņem serverī LV , LT un Krievus. Tatad ka serverī var spēlet tikai latvija , krievi un lietuvieši. ludzu iedodat. kads. Gatavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tik grūti izlasīt cvar komandu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 varbūt aizej uz amxmodx.org un pluginos sameklē, ievadot meklētājā country ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 lab aizieshu pameiginat. ja nesanaks tad jautashu talak savu jautajumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ja Tev nesanāks un man sanāks, sarunājam, ka Tu nepostosi 5 dienas, ok ? btw, man tas prasīja 20 sekundes, ieskaitot adreses rakstīšanu, lapas ielādi, pluginu sadaļas atrašana, keyworda ievadīšana un links uz country kicker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Tas posts bija domats tankerim. EDIT: Ew čaļi paldies ka nepalīdzējat. Es visu pats sataisiju. Tiešām paldies. Edited August 11, 2008 by marens8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 EDIT: Ew čaļi paldies ka nepalīdzējat. Es visu pats sataisiju. Tiešām paldies. es gan neredzu kas tur būtu ko palīdzēt par lietu kas apspriesta simts topicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tāds arī bija mērķis - nepalīdzēt, lai beidzot pats atrisini tik elementāras lietas. Varbūt, nākošreiz iztiksim bez šādiem topikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Es saku paldies ka vinji neteica man itin neko. Ka man neviens neko nedeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts