Zoliidais- Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ko darit ja man pedeja laika in out ir no 20 - 150 ??? Ka to labot?? Man ik pa 10sek ieraustaas... Luudzu kads palidz, pasakiet ka uzlabot in un out. Man tas saakas pirms 2 dienaam... :? Bet fps man ir 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 fps - videokarte,un dzeļži in un out - internets. Domā pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoliidais- Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Video karte ir 128mb.. Fpss ir 100.... Hmm bet tas sakaass nesen itka viss ar netu kartiiba. :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Varētu pamēģināt, uzlikts patchu pa virsu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tev nevajadzeja no savas lapas izdzest to pamaaciibu, pec tas tu vnk visu varetu izdarit atpakalj un vis butu oke Ta jav iet ar tiem kam nav pari 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoliidais- Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 Dauni, tas nav no tāa. Pirms tam jau bija.. Tā jau ir ar tiem, kas neko nesaprot. Es teicu pirms 2 dienām tas notika, nevis vakar... Mozgs 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Calit nesprega Man tac pox kas bija vakar vai aizvakar! Tas bija tikai minejums Pamejgini uzzvanit savam neta sniedzejam! Sac vnk braukt auguma kapec nets tik lens un tads .. ja viniem tur uz vietas nebus problemas tad vini tew uz majam atsutis keksu kas visu sataisis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now