Invincible Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Gribēju jums parādīt savu krutāko šaru forevah. Variet nevertēt tur grafiku, un tari bari kas vēl tur ir jāvērtē, neesmu nekāds movie makers, prosta skatieties šaru. te atcerieties, ir jāšauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Tiešām,ir jāšauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 ar wh visaadus trikus var uztaisiit! JOKE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Varu saderet pec tam vinjhs gaudoja AA WH WH BAN BAN BAN utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 vienreiz man bija k-kas bišk līdzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 IR JAASHAUJ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) kas sekoja nakamaja raunda? raudasana par wh? p.s. vecais laais, bet ka to dziesmu sauca? EDIT : Paldies Inv par dziesmu. Edited August 11, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 p.s. vecais laais, bet ka to dziesmu sauca? hz, manleikas viņš pēctam vispār sabijās un notinās dziesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoY` Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 nice, ar kalashu tur visu komandu var atlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 o_0 pagaidām man tāda šara vēl nav bijusi .. 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Muahah, čīters. 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ak dievs... man tādas ir bijušas dah.... dēļ kkā tāda taisīt topiku utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 same Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 varonis... ak dahuja tādas ja? cik bieži tad tu spelē assault? P.S ar botiem neskaitās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mc^Bobs Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Tu vari daudz labāk. Man nepatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 ak, dzirdēt tādus vārdus no tevis, ir kā naža dūriens uzacī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ir bijusi labaki killi... bet nu sitas arii ok... ir bijis ar awp leciena caur sienu galva... kaa jau zinam ka lidojot awp lodes vispar bezsakarigi, be totmer...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 asuultu es spēlēju tad, ka tu nebiji vēl dzimis 4alīt ... Tagad pēdējā laikā vispār nemaz, bet senāk Ļoti bieži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 ehehhe, par to mēs varam pastrīdēties. assault vispār bija mana pirmā mape csā. laikam pirms 5 gadiem. Nu vismaz man liekas, ka es jau cs spēlēju veselu mūžību. Kādā serverī ta tu spēlē assault? gigna diezko bieži jau viņa nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Tas lēnā garā tiek mainīts... Runājot par tēmu - nesaprotu par ko te jākasās. Čalis uztaisa šaru, viņam tā negadās tik bieži, kā profesionālajiem šarajobiem un viņš, prieka un iedvesmas pārņemts, parāda savu brīnumu arī citiem. Ja vienīgais ko jūs par to spējat uzrakstīt ir 'pff, nekas īpašs', 'sūds' vai 'mantākatrudienuesesmuforšāks', tad vienkārši nerakstiet. Pīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Eziic pareiz runā! P.S. Foršs kills Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Dogy iedod paaris assulta ( asvalta demkas) kur tu esi noshaavis caur to sienu, paskatiisimies cik taadu bus. Piekriitu eziitim, nav jau cilveekam katru dienu taadas sharas. Nevis kaa citiem te bez maz vai katru dienu ( vismaz pec taada teksta taa izklausas). Kamoon chalis centaas, vajag to arii noverteet, nevis dirst kko. besii shitie aaksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Only in your dreams Shara ahuunaa Toch ar kadu 5:1 tur varetu pusskomandu izcelt Nais shara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now