Teddy Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Nesen pārgāju uz slaku, neko daudz nejēdzu, bet šo to saprotu.. tapēc man radās jautājums "vai kāds ir mēģinājis palaist steamu+tf2 uz wine.. un vai vispār ir jēga mēģināt kaut ko censties?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Google: http://www.google.com/search?complete=1&am...amp;oq=tf2+linu Pirmais Rezultāts: http://www.fsckin.com/2007/10/15/how-to-ru...ntu-using-wine/ Pirmais Youtubes rezultāts caur to pašu googli.... Jā...internetā ir informācijas trūkums iestājies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 cik tu gudrs esi, paldies, bet man diemžēl nevaidzēja informāciju no googles, bet gan no dzīva cilvēka no Latvijas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 (edited) Ir sanācis! Tik man nesanāca online spēlēt, vot pieņemsim serverī ieeju, gribu nospiest continue a TF2 vispār vairs nereaģē, nezinu gan kur vaina, bet tagad ar taisos pāriet kārtējo reizi uz linux'a, jo winda man personīgi nepatīk. A caur create server rāvu ka nemetas. EDIT: Ā par steamu, tev vajadzēs windas fontus dabūt, un iemest viņus wine/windows, savādāk tev steamam fontus nerādīs. Edited August 10, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 par fontiem jau lasiju un tā nav liela problēma, mani vairāk intresēja kā ir ar gļukiem.. ir palaists photoshops uz wine un ik pa brīdim parauj kādu smirdīgu erroru.. tapēc radās jautājums - vai ir vērts likt un vai nebus grafikas gļuku. laikam nāksies izmēģināt tuvākajā laikā uzlikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Šas pats ar mēģināšu, tik jaupdeito linux. Cerēsim šoreiz gan aizies, savādāk nāksies tik CS spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 10, 2008 Author Report Share Posted August 10, 2008 pēc tam uzraksti, vai aizgāja un vai ir gļuki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 ha, man tak arī uz vecā HDD ubuntu stāv. Aiz gara laika sagribējās viņu pakost Steam sainstalēju, tgd TF2 tik kačājas (60%)... Skatīšos kas un kā, pēcāk padalīšos ar rezultātiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 Uz ubuntu 7.10 ar ieinstalētu wine, TF2 single playera (caur Create Server) iet labi, bet konektējoties normālā server, neaizlādējas līdz galam un vairs nereaģē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 10, 2008 Report Share Posted August 10, 2008 hvz kas pa problēmu, bet kad rubīju tf2, tad paliek melns ekrāns, minūtes 3 pagaidīju, nekādu rezultātu. Kaut kas nokaras vai hvz kas... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Uz ubuntu 7.04 vispār neaizgāja, vari pamēģinat to TF2 palaist, kas zin moš aizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Uz 8.04 neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Ir vel tāds softs Cedega a to arī geimot var, ja kāds grib - pamēģina, jo es ar termināli neko neprotu darīt, proti instalēt etc. EDIT: Pamēģināšu uz 8.04LTS palaist. Edited August 11, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now